Forum Logo




Terazi Burcuna Uygun Diyet


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mayıs 2023, 22:17   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcuna Uygun Diyet




Terazi Burcuna Uygun Diyet
Www.TrendForum.Net



Terazi toksinlerinden suyla kurtulmalı

Terazi burcu, böbrekleri, kalça ve basenleri ve bel bölgesini temsil eder. Teraziler, iyi görünümlü, güzel kemik yapısı olan insanlardır. Kalçaları ve bel kıvrımları dikkat çekicidir. Ne yazık ki belin alt bölümlerinden ve böbreklerinden sorun yaşarlar. Denge unsuru hayatlarında önemli olduğundan dengeli bir beslenmeyle kalça ve basen fazlalıklarından sağlıklı bir şekilde kurtulabilirler.

Teraziler için sodyum fosfat çok önemlidir. Sodyum fosfat vücuttaki asit ve alkali dengesini düzenler, atık materyallerden vücudu temizler. En fazla çilek, elma, üzüm, kuru üzüm, badem, kuşkonmaz, nohut, börülce, mısır, havuç, ıspanak, pancar, domates, buğday ve esmer pirinç, kırmızı turpta bulunur. Diyetlerinde bu yiyecekleri eksik etmemelidirler. Fonksiyonlarını harekete geçirmek için yüksek protein diyeti uygulamadırlar. Izgara balık, deniz ürünleri, kümes hayvanları, düşük kalorili peynirler, yoğurt, taze meyve, yeşillik ve tam tahıl ekmeği tüketebilirler.

Vücutlarını toksinlerden temizlemek için su içmeyi ihmal etmemeleri gerekir. Ayrıca tenleri ve ciltleri hassas olduğundan uykusuzluk, kalorili yiyecekler, fazla alkol ve gazlı içecekler bünyelerine zararlıdır. Çiğ ve mayalı yiyeceklerden, rafine şekerden uzak durmaları onların yararına olacaktır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 18 Mayıs 2023, 22:18   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Terazi Burcuna Uygun Diyet




Daha da dikkat etmeli..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcuna, diyet, terazi, uygun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Boğa Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Boğa 1 09 Ağustos 2023 19:36
Aslan Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Aslan 0 18 Mayıs 2023 22:12
Yengeç Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Yengeç 0 18 Mayıs 2023 22:11
İkizler Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh İkizler 0 18 Mayıs 2023 22:09
Koç Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Koç 0 18 Mayıs 2023 22:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net