Forum Logo




Yatak odası dekorasyonunda seramik ayrıcalığını keşfedin!

Güzellik ve modaya dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2023, 12:35   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yatak odası dekorasyonunda seramik ayrıcalığını keşfedin!




Yatak odası dekorasyonunda seramik ayrıcalığını keşfedin!
Www.TrendForum.Net

Yatak odası dekorasyonunda seramik ayrıcalığını keşfedin!






Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için düzenli uyumak gerektiğini hepimiz biliyoruz fakat yatak odası dekorlarımızı şekillendiren tercihlerimizin zihnimiz ve bedenimiz üzerindeki etkisinden yeterince haberdar mıyız? Günün tüm karmaşası ve yorgunluğundan sonra dinlenip, yenilenmek amacıyla sığındığımız yatak odalarımızı daha konforlu ve seçkin hale getirmek için seramik şıklığından yararlanmak artık dekorasyonda yeni trend. İşte, sıra dışı bir yatak odası için ancak bir dekoratör veya iç mimardan öğrenebileceğiniz püf noktaları!




Yatak odası dekorasyonu neden önemli?

Günün tüm yorgunluğundan sonra yenilenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyan herkesin gizli sığınağı olan yatak odaları, zamanımızın çoğunu uyuyarak geçirsek bile, evlerimizin ruh ve beden sağlığımız üzerinde en kilit role sahip odasıdır. Sadece iyi bir yatak ve geniş bir dolap satın alarak konforlu kılmanın mümkün olmadığı yatak odalarımızın işini iyi yapması için genel dekoru ve renk seçimleri her zaman iç dünyamıza hitap etmeli. Yatak odanızın zemini ve duvarları için malzeme seçerken veya renk paletine göz gezdirirken dikkate almanız gereken bir diğer konu ise odanın büyüklüğü ve ne kadar ışık aldığı olmalıdır. Gün ışığı veya suni aydınlatma unsurları, dekarosyon sırasında kullanacağınız malzemenin odaya nasıl bir hava katacağı konusunu da doğrudan etkiler.



Yatak odalarını seramikle renklendirin

Giysi tercihlerimizde, alışverişte, kamusal alanlarda, gıda tüketimimizde ve tabii ki evlerimizde her gün karşılaştığımız renklerin ruh halimiz üzerinde keskin etkiler yarattığı artık sadece mistik doğuya ait bir inanç değil, modern psikolojinin de deneysel anlamda belgelediği bir gerçek. Dekorasyonda renk ve ambiyans bu kadar önemliyken, insanlara sıra dışı seçenekler sunan seramik, şık doğal ve modern görünümü ile son dönemde çok daha fazla tercih ediliyor. Alışılmış yer ve duvar malzemelerinin aksine, doğal görünümü, özgün dokusu ve ilham veren renk tonlarıyla uygulandığı mekanlara zarafet katan seramik, sağlamlığıyla da muadillerinin çok ötesinde bir performansa sahip.
Yatak odanızı dekore ederken, onun ayrılamaz bir parçası olan banyonuzu da renk ve doku uyumuna dikkat ederek seçeceğiniz seramik çeşitleri ile tasarlamanız, görünüm bütünlüğünü korumanız açısından oldukça önemlidir.



Dekorasyonda hangi renk neyi ifade eder?

Yatak odanızı yeniden dekore ederken, ara tonları da eklediğinizde renk skalasındaki sayısız seçenek arasından bir tercih yapmak zorunda olduğunuzu hatırlatmakta yarar var fakat, eğer dekorasyonda sıkça kullanılan bazı renklerin insan zihninde hangi tuşlara bastığını bilirseniz işiniz çok daha keyifli hale gelebilir. Örneğin kahverengi daha çok doğadaki renkleri evinize taşıyıp güven hissi uyandırabileceği gibi, fazlaca durağanlığı çağrıştırmaması ve odadaki ağırbaşlı duruşu hüzne çevirmemesi için sarı, kırmızı, yeşil ve turuncu gibi neşeli renklerle kombine edilmesi daha iyi sonuç verebilir. Eğer tercihiniz daha koyu renklerse, bulunduğu her ortamda zarafeti temsil eden siyah rengin insan zihninde çağrıştırdığı işlevsellik, sadelik, zarafet ve modernizm etkilerinden de yararlanabilirsiniz. Renklerin dilinden anlamak, dekorasyonda sizi bambaşka ufuklara taşıyabilir.



Yatak odanızdaki değişimi önceden keşfedin

Kullandığınız mobilyaya uygun bir zemin ve duvar rengi yaratmak için genellikle aklımıza gelen ilk seçenekler boya, duvar kağıdı, parke gibi bilindik malzemeler olabilir fakat yatak odanızın atmosferini tamamen değiştirecek yer ve duvar seramikleri de artık uzmanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle 120x240 cm gibi yatak başındaki duvarlar için özel olarak üretilen özgün parçaları da içeriğine dahil eden sıra dışı renk ve kombinasyonlar sayesinde yatak odalarınızı, iç dünyanıza hitap eden etkileyici mekanlar haline getirmenize yardımcı oluyor.

hürriyet


 
Alıntı ile Yanıt

Alt 18 Haziran 2023, 12:38   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Yatak odası dekorasyonunda seramik ayrıcalığını keşfedin!




Ağaç severim.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayrıcalığını, dekorasyonunda, keşfedin, odası, seramik, yatak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yatak Odası Tasarım Örnekleri DeepSilence Trend Kadınların Dünyası 1 18 Haziran 2023 12:28
Ev Dekorasyonunda Koltuk Takımlarının Yeri DeepSilence Trend Kadınların Dünyası 0 18 Haziran 2023 12:16
Rüyada Otel Odası Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 16 Haziran 2023 05:46
OnePlus 11 Seramik Kasası ile Adeta Şov Yapacak DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 21 Kasım 2022 10:34
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Seramik Modeli Satışa Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 15 Haziran 2022 21:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net