Forum Logo




Elon Musk, Twitter'da DM'lere Ulaşamayacağı Bir Mesajlaşma Sistemi İstiyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Kasım 2022, 09:10   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Elon Musk, Twitter'da DM'lere Ulaşamayacağı Bir Mesajlaşma Sistemi İstiyor!




Elon Musk, Twitter'da DM'lere Ulaşamayacağı Bir Mesajlaşma Sistemi İstiyor!
Www.TrendForum.Net

Elon Musk, Twitter'da uçtan uca şifrelenmiş bir DM sistemi istediğini ve "Başına silah dayasalar bile DM'lere ulaşamayacağı kadar" güvenli bir mesajlaşma istediğini ifade etti. Ayrıca tartışmalı iş insanı, 29 Kasım'ı işaret ettiği Twitter Blue lansmanını bir kez daha ertelemiş gibi görünüyor.

Twitter'ın arap saçına dönen mavi tik süreci ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz saatlerde bir açıklama yapan Elon Musk, doğrulama sisteminin bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Daha önce yapılan açıklamalara göre mavi tik prosedürünü ücretli hale getiren Twitter Blue, 29 Kasım'da lansman yapacaktı.

Dahası Elon Musk, Twitter'da uçtan uca şifrelemeli bir mesajlaşma sistemi istediğini de açık açık dile getiriyor. Musk, konuşmada olan kişiler dışında mesajları kimsenin okuyamamasını istiyor.

Twitter mesajlarına, konuşmada olanlar hariç kimse ulaşamayacak

Twitter, ücretli mavi tik sistemini düzene bindirememiş olsa da platformu daha iyi bir yer haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre Elon Musk, geçtiğimiz gün bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda altı çizilen özelliklerden bir tanesi uçtan uca şifrelemeydi. The Verge tarafından servis edilen habere göre Elon Musk, başına silah dayansa bile DM'lere ulaşamayacağı bir sistem istiyor. Ayrıca Twitter'a yine uçtan uca şifrelenmiş sesli ve görüntülü arama özelliği de gelecek.

Twitter Blue sisteminin ne zaman düzene gireceği bilinmiyor!

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra doğrulanmış hesap sisteminden para kazanmak istemiş, bunun için de mavi tik isteyen kullanıcıların Twitter Blue abonesi olmalarını şart koşmuştu. Böylelikle kullanıcılar, aylık 8 dolar karşılığında doğrulanmış hesap sahibi olacaktı. Ancak uygulamanın daha ilk günlerinde sorunlar yaşandı. Taklitçi hesaplar türedi ve platformda adeta kaos çıktı. Hal böyle olunca da Elon Musk, Twitter Blue abonelik sistemini askıya almıştı.

Elon Musk'ın son açıklamalarına baktığımızda, ücretli mavi tik döneminin ne zaman normale döneceğinin bilinmediğini görüyoruz. Üstelik sistemin ne zaman yeniden aktif hale getirileceği de belli değil.

Elon Musk tarafından yapılan açıklama şöyle:



"Taklitçi hesaplar noktasında yüksek güven seviyesine gelene kadar, Twitter Blue ile doğrulama sisteminin lansmanını yeniden erteliyoruz. Kuruluşlar ile gerçek kullanıcılar, muhtemelen farklı renkler kullanacaklar."

Yeni eleman alımları yapılacak!

Elon Musk, aynı toplantıda şirketten ayrılanlar ile ilgili de konuştu. Yapılan açıklamada, birkaç ay önce 7.500 çalışanı olan şimdilerdeyse 2.700 çalışana düşen Twitter için işe alım sürecinin resmen başladığı ifade edildi. İçinde bulundukları pozisyonun zor olduğunu da kabul eden milyarder iş insanı, yeniden yapılanma sürecinde sayısız hata yapacaklarını ancak en sonunda istikrara ulaşacaklarını belirtti.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, dmlere, elon, mesajlaşma, musk, sistemi, twitterda, ulaşamayacağı, İstiyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Elon Musk'ın twitter haberleri Razor Trend Sözlük 1 16 Kasım 2022 22:50
Elon Musk Twitter'ın genel merkezinde uyuyacağını açıkladı Zeytin Dünyadan Haberler 4 16 Kasım 2022 13:57
Elon Musk duyurdu: Twitter’a uzun tweet özelliği geliyor Beatrice Twitter 0 07 Kasım 2022 22:57
Elon Musk ve Twitter arasında ipler geriliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 5 28 Mayıs 2022 21:23
“Twitter’ı Almayacak” Denilen Elon Musk’tan Yeni Hamle KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 19:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net