Forum Logo




Bildiğiniz Twitter’ı unutun! Twitter 2.0 dönemi başlıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:13   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Bildiğiniz Twitter’ı unutun! Twitter 2.0 dönemi başlıyor




Bildiğiniz Twitter’ı unutun! Twitter 2.0 dönemi başlıyor
Www.TrendForum.Net

Yaptığı paylaşımlar ve Twitter alımı ile gündemden düşmeneyen Elon Musk, Twitter 2.0 dönemini resmen duyurdu.


Elon Musk, Twitter’ı satın aldığı günden beri platform üzerinde büyük değişiklikler yapıyor. Önce çalışanları işten çıkarması iddiaları ile gündeme gelen iş insanı, sonrasında ufak çaplı değişiklikler yapmıştı. Hesabında bazı veriler paylaşan Musk, Twitter 2.0 dönemini duyurdu.

Karşınızda yepyeni Twitter 2.0

Kişisel hesabı üzerinden bazı veriler paylaşan Elon Musk, son dönemde platforma bütün zamanlara göre daha fazla kullanıcı girişi olduğunu söylüyor. Aynı zamanda kullanıcılar Twitter üzerinde eskisine göre çok daha fazla zaman geçiriyor.

Elon Musk’ın paylaştığı diğer verilere göre nefret söylemi ve taklit hesap sayısında da gözle görülür bir düşüş var.

Platformun aktif kullanıcı sayısının 250 milyonu aştığını söyleyen Musk, Twitter 2.0 ile ilgili bilgiler paylaştı. Anlık aktiflik ise 8 milyar dakikaya çıkmış. Bu sayı geçen yılın Kasım ayı verilerine göre yüzde 30 daha fazla.

Twitter 2.0 ile birlikte neler sunuluyor?

Twitter 2.0 ile birlikte diğer sosyal medya platformlarında da gördüğümüz bazı özellikler kullanıcılara sunulacak. Bu özelliklerin en başında WhatsApp’da da gördüğümüz uçtan uca şifreleme özelliği geliyor. Ayrıca temel reklam algoritmasında değişikliğe gidilecek. Bu şekilde reklamların daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirilmesi bekleniyor.




Twitter kullanıcılarına sunulan diğer bir yenilik ise harf sınırının kaldırılıyor olması. Artık paylaşım yaparken herhangi bir harf sınırına dikkat etmeniz gerek kalmayacak. Tüm bunlara ek olarak platformun video özellikleri de geliştiriliyor. Musk, yenilikler ile birlikte Twitter’ı videoların ön planda olduğu bir yer haline getirmeyi planlıyor.

Daha öncesinde 29 Kasım’da kullanıma açılacağı söylenen Twitter rozetleri iptal edilmişti. Önümüzdeki hafta içerisinde bu rozetleri kullanıcılara sunacağını bildiren Musk, farklı renkte rozetler de hazırlayabileceklerini dile getirdi. Yeni sistemde şirketler için altın renkli, devlet kurumları için gri renkli ve bireysel hesaplar için mavi renkli rozetler sunulacak. Onay rozetleri aylık 8 dolardan satılacak.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlıyor, bildiğiniz, dönemi, twitter, twitter’ı, unutun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter Candres Trend Sözlük 11 06 Ağustos 2023 19:22
Twitter’a girebiliyor musunuz? Beatrice Trend Sorular 10 13 Kasım 2022 21:27
Twitter pornografiye mi açılıyor? Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 2 04 Kasım 2022 15:13
Twitter, 'Adeta Twitter'da Yaşayan' Kullanıcıları da Kaybetmeye Başladığını İtiraf Et DeepSilence Twitter 0 26 Ekim 2022 14:48
2022-2023 Sezonu Vodafone Park Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor KoJiRo Beşiktaş 0 24 Haziran 2022 21:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net