Forum Logo




Elon Musk, Twitter’dan Reklamlarını Çeken Şirketlerin CEO’larını Şikayet Ediyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:14   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Elon Musk, Twitter’dan Reklamlarını Çeken Şirketlerin CEO’larını Şikayet Ediyor




Elon Musk, Twitter’dan Reklamlarını Çeken Şirketlerin CEO’larını Şikayet Ediyor
Www.TrendForum.Net

Twitter’ı satın aldıktan sonra platformda büyük değişiklikler yapan Elon Musk, istediği reklamları alamıyor. Musk’ın son olarak, platformdan reklamlarını çeken şirketlerin CEO’larını arayıp şikayet ettiği ortaya çıktı.

Adeta yılan hikayesine dönen Elon Musk-Twitter satın alma süreci, Musk’ın platformu 44 milyar dolar gibi büyük bir meblağ karşılığında satın almasıyla sonuçlanmıştı. Bu satın almanın ardından Musk’ın attığı adımlar eleştirilirken, pek çok firma platfroma reklam vermeyi durdurmuştu.

Bu durum nedeniyle planları sekteye uğrayan Musk, daha önce şirketlere kararlarını değiştirmeleri için adeta yalvarmıştı. Şimdi de Musk’ın, Twitter’da reklam yayınlamaktan vazgeçen firmaların CEO’larını arayarak şikayette bulunduğu öğrenildi.

Musk’ın aramaları ters tepti

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından, platformun en büyük 100 reklam vereninin yarıdan fazlası “tartışmalı konular” ve “medya satın almacılardan gelen uyarılar” nedeniyle Twitter reklamlarını durdurmuştu. Musk’ın bu konuyla ilgili olarak şirketlerin CEO’sunu araması da Financial Times’a göre ters tepti.

Sektörün içinden isimlere göre son dönemde Twitter’ın reklam departmanı ile şirketler çok fazla temasta bulunamıyor. Bunun nedeni olarak, son işten çıkarmalardan sonra şirketlerin isteseler de pek bir muhatap bulamaması gösteriliyor.

Konuyla ilgili olarak Financial Times’a konuşan büyük reklam ajanslarından temsilciler, “Bu durum oldukça özel. Tepkiler, hasar, bu büyüklükte bir şey daha önce hiç olmamıştı. Hiç.” ifadelerini kullanmıştı.

Musk’ın yaklaşımları daha önce sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden de tepki çekmişti. NAACP (Siyahi İnsanların Gelişmesi İçin Ulusal Birlik) Başkanı Derrick Johnson, attığı bir Tweet ile platforma reklam vermeye devam edenlerin hemen reklam vermeyi durdurması çağrısında bulunmuştu. Johnson ayrıca, Musk’ın Trump’ın Twitter yasağını kaldırma anketini de saçmalık olarak nitelendirmişti.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çeken, ceo’larını, ediyor, elon, musk, reklamlarını, twitter’dan, Şikayet, şirketlerin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Elon Musk, Twitter'da DM'lere Ulaşamayacağı Bir Mesajlaşma Sistemi İstiyor! DeepSilence Twitter 0 24 Kasım 2022 09:10
Elon Musk'ın twitter haberleri Razor Trend Sözlük 1 16 Kasım 2022 22:50
Elon Musk Twitter'ın genel merkezinde uyuyacağını açıkladı Zeytin Dünyadan Haberler 4 16 Kasım 2022 13:57
Elon Musk ve Twitter arasında ipler geriliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 5 28 Mayıs 2022 21:23
“Twitter’ı Almayacak” Denilen Elon Musk’tan Yeni Hamle KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 19:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net