Forum Logo




Twitter DM'e WhatsApp'ı Aratmayacak Yeni Özellikler Eklendi (Daha Fazlası da Yolda)


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Mayıs 2023, 11:42   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Twitter DM'e WhatsApp'ı Aratmayacak Yeni Özellikler Eklendi (Daha Fazlası da Yolda)




Twitter DM'e WhatsApp'ı Aratmayacak Yeni Özellikler Eklendi (Daha Fazlası da Yolda)
Www.TrendForum.Net

Twitter'ın doğrudan mesaj özelliği yenilendi. Mesajlara uçtan uca şifrelemeye ek olarak yanıtlama ve herhangi bir emoji ile tepki verme özellikleri de eklendi.
Dünyanın en popüler mikroblog platformu Twitter'ın sahibi Elon Musk, bundan birkaç ay önce bir açıklama yaptı ve Twitter'daki doğrudan mesaj sistemine uçtan uca şifreleme geleceğini söyledi. Gelen son haberler ise bu çalışmaların artık tamamlandığını gözler önüne seriyor.

Hem Elon Musk(1) hem de Twitter'ın resmi destek sayfasından(2) yapılan açıklama, platformun doğrudan mesaj özelliğinin çok daha fazlasıyla birlikte güncellendiğini gözler önüne seriyor. Peki nedir bu yenilikler?

Artık istediğiniz mesaja istediğiniz şekilde yanıt verebileceksiniz!

Twitter'ın doğrudan mesaj özelliği, bugüne kadar çok da gelişmiş değildi. Platformda gelen bir mesajı WhatsApp'taki gibi alıntılayarak yanıtlamak mümkün değildi. Sadece sondaki mesajın üzerine dokunduğunuzda "yanıtla" seçeneğini görüyordunuz. Ayrıca mesajlara sadece birkaç emoji ile tepki verebiliyordunuz. İşte bunlar tamamen tarih oldu. Twitter'ın yaptığı açıklamaya göre artık kullanıcılar herhangi bir mesajı tıpkı WhatsApp'taki gibi yanıtlayabilecek. Ayrıca bundan sonra birkaç emoji ile değil, istenen herhangi bir emoji ile tepki verilecek.

Ve elbette; Twitter'ın doğrudan mesaj özelliği artık uçtan uca şifreleme özelliğine de sahip. Elon Musk, bu konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Kafama silah dayansa bile mesajlarınızı göremeyeceğim."

Twitter'a sesli ve görüntülü görüşmeler de geliyor!

Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı açıklamalar, platform için yeni doğrudan mesaj özelliklerinin de yolda olduğunu ortaya koydu. Elon Musk'a göre Twitter, yakın bir gelecekte sesli ve görüntülü görüşmelere imkan tanıyacak. Yani tıpkı WhatsApp'ta olduğu gibi Twitter'da da karşınızdakileri sesli veya görüntülü olarak arayabileceksiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Mayıs 2023, 11:56   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Twitter DM'e WhatsApp'ı Aratmayacak Yeni Özellikler Eklendi (Daha Fazlası da Yolda)




Niye ki
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aratmayacak, daha, dme, eklendi, fazlası, twitter, whatsappı, yeni, yolda, Özellikler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iOS 17'den Yeni Bilgiler Geldi: İşte iPhone'lara Gelmesi Muhtemel Yeni Özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Nisan 2023 15:22
Twitter’da sular durulmuyor! Mali kriz yolda DeepSilence Twitter 2 26 Mart 2023 20:33
Muleka’ya yeni teklif yolda KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:46
Apple Watch 8’in Tasarımı ve Fiyatı Ortaya Çıktı: Yeni Modeller de Yolda KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:50
Google Asistan’a Yeni Özellikler Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net