Forum Logo




X, Yer İşaretlerinde Arama Özelliğini Sunmaya Hazırlanıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Aralık 2023, 14:07   #1
Çevrimdışı
X, Yer İşaretlerinde Arama Özelliğini Sunmaya Hazırlanıyor




X, Yer İşaretlerinde Arama Özelliğini Sunmaya Hazırlanıyor
Www.TrendForum.Net



X ya da eski adıyla Twitter, favorilerinize eklediğiniz gönderiler arasında arama yapabileceğiniz bir özellik üzerinde çalışıyor. Elon Musk, X için yer işaretleri arama yeteneğinin geliştirilme aşamasında olduğunu ve yakında yayınlanacağını doğruladı.

Musk, X’teki kullanıcıların gönderilere günde 65 milyondan fazla yer işareti koyduğunu iddia eden bir kullanıcıya yanıt olarak “Yakında aranabilir olacaklar” dedi. Belirli bir gönderiyi X hesabınıza kaydetmek için o gönderinin sağ alt köşesinde bulunan Yer İşareti düğmesine dokunmanız yeterli.

Platform, gönderileri daha sonra okumak üzere kaydetmenin bir yolu olarak 2018 yılında yer işaretleri özelliğini tanıttı. Yer işaretlerinin manuel olarak seçtiğiniz diğer hesaplardaki gönderileri dolduran Listelerden farklı olduğunu hatırlatalım.

İstediğiniz zaman daha kolay erişim sağlamak için akıştaki birden fazla gönderiyi favorilerinize ekleyebilirsiniz. Ancak şirket, özelliğin kullanıma sunulmasından bu yana pek bir şey yapmadı ve kayıtlı yer işaretlerinizi sıralamak, filtrelemek veya aramak için herhangi bir seçenek sağlanmadı. Mevcut durumda yapabileceğiniz tek şey, yer işaretleri listenizden tek tek gönderileri kaldırmak veya hepsini bir kerede silmek.

Musk, geliştirme durumu veya X için yer işaretleri arama özelliğinin ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi vermedi.

Diğer taraftan X, Kasım ayında şu anda yalnızca ücretli abonelerin kullanımına sunulan Grok adlı üretken yapay zeka sohbet robotunu tanıtmıştı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arama, hazırlanıyor, sunmaya, yer, İşaretlerinde, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gigabyte, Yaklaşan Intel İşlemcilere Şimdiden Destek Sunmaya Başladı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 04 Haziran 2023 16:56
Görüntülü arama DeepSilence Trend Sözlük 10 23 Mayıs 2023 02:11
Razer Viper Mini Signature Edition, 8000 Hz Yoklama Oranı Sunmaya Başladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Nisan 2023 10:33
WhatsApp, Avatar Oluşturma Özelliğini Sunmaya Hazırlanıyor KoJiRo Whatsapp 0 23 Ekim 2022 11:22
MSI Anakartlar 13. Nesil İşlemci Desteği Sunmaya Başladı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Temmuz 2022 20:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net