Forum Logo




X'in iş ilanı platformu yayına alındı


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Aralık 2023, 13:25   #1
Çevrimiçi
X'in iş ilanı platformu yayına alındı




X'in iş ilanı platformu yayına alındı
Www.TrendForum.Net

X'in (hâlâ bilmeyen varsa Twitter'ın), gözünü LinkedIn'e diktiği bir süredir konuşuluyordu. Platform, iş ağı için olmasa da iş ilanları için kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor ve bu nedenle kullanıcılarının iş, eğitim ve biyometrik verilerini topluyordu. X'in iş ve eğitim verilerinin toplanmasının ana nedeni ise kullanıcılara potansiyel iş fırsatlarının sunulabilmesi olarak açıklanmıştı.

Şimdi ise X'in beklenen iş ilanı platformu web üzerinden kullanıma açıldı. Aslında bu özelliğin beta sürümü ağustos ayında doğrulanmış kullanıcılara sunulmuştu, ancak aracın web sürümü artık X'teki herkese açık ve şirkete göre iOS ve Android'de de yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

İş arama özelliği, Elon Musk tarafından yönetilenler de dahil olmak üzere çok sayıda teknoloji şirketindeki açık pozisyonlarla doldurulmuş görünüyor. Şu anda SpaceX, Tesla ve Neuralink'in yanı sıra X ve Musk'ın en yeni girişimi x.ai için listelenen roller var. Platforma girip bir iş ismi ve lokasyon seçerek çeşitli içeriklere ulaşmak mümkün. Türkiye odağında ise iş ilanlarının sayısının yüksek olduğu söylenemez.

Mevcut bir iş ilanına başvuru için tıklandığında, başvuruyu henüz X üzerinden yapmak mümkün olmuyor. Genellikle ya şirketlerin kendi başvuru sayfalarına ya da üçüncü taraf platformlara yönlendiriliyorsunuz. Ancak muhtemelen ilerleyen dönemde Elon Musk buna da bir alternatif geliştirecektir.


Alıntı
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alındı, ilanı, platformu, xin, yayına


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ahmet Hakan'ın diyaloğu yayına damga vurdu: Seçimi kazanacağınızdan emin misiniz? BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 0 13 Nisan 2023 05:34
İnternette 'korsan taksici' ilanı Aykut Ülkemizden Haberler 1 18 Ocak 2023 08:30
Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı Resmi Gazete'de Zeytin Sağlık Haberleri 0 28 Kasım 2022 11:30
Adamın eşi canlı yayına katılırsa Roronoa Zoro Komedi ve Mizah 2 14 Ekim 2022 22:49
Düşünce Platformu Regex Trend Sözlük 4 13 Ekim 2022 13:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net