Forum Logo




X (Twitter) Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Hesap Silme (2024)


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Şubat 2024, 16:45   #1
Çevrimdışı
X (Twitter) Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Hesap Silme (2024)




X (Twitter) Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Hesap Silme (2024)
Www.TrendForum.Net




Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra birçok değişikliğe uğrayan X, takip etmezseniz bile size günlük trend paylaşımları karşınıza çıkartıyor. Ülkelerin gündemleri hakkında diğer platformlara göre daha hızlı haberdar olduğunuz X, bazen kullanıcılar tarafından kullanılmak istenmeyebiliyor. X(Twitter) hesap silme işleminizi nasıl yapacağınızı adım adım anlattık. İşte yapmanız gerekenler…

X (Twitter) Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Twitter adresinizi silmeden önce kullanıcı verilerinizi indirmenizi tavsiye ediyoruz. Bunun için bu[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] tıklamanız yeterli olacaktır. Hesap bilgilerinizi indirmeniz biraz zaman alacaktır. X bu bilgilerinizi birkaç gün içerisinde hazırlayıp size bildirim olarak sunacak. Ardından hesap bilgileri, hesap geçmişi, uygulama ve cihazlar, hesap etkinliği, ilgi alanları ve reklam verileri içeren bir ZIP dosyası indireceksiniz.



Kullanıcı verilerinizi de indirdikten sonra [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] linkine tıklayarak Twitter hesap silme işlemine başlayabilirsiniz. Bu, hesabını devre dışı bırakacaktır uyarısı gördüğünüz yerin altındaki devre dışı bırak seçeneğine tıklayarak hesabınızın silme işlemini tamamlamış olacaksınız.

Ardından hesabınızı silme işlemi yaptıktan sonra 30 gün içerisinde kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte girerek hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz. X, hesabını silip sonradan pişman olan kullanıcılar için 30 günlük süre veriyor.


Beatrice bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, hesap, kalıcı, nasıl, silme, twitter, yapılır


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Threads Hesap Silme Özelliği Sonunda Instagram’dan Bağımsız Hale Geliyor KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 18 Kasım 2023 15:44
PC'inizde ki Keylogger’i Bulma Silme (Formatsız) Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 2 13 Nisan 2023 13:31
Desktop.ini Kaldırma Silme (Video) Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 09 Nisan 2023 08:17
Olumsuz düşünceleri kafadan silme yöntemleri DeepSilence Trend Sözlük 2 29 Kasım 2022 20:06
WhatsApp Mesaj Silme Süresi Uzatılıyor KoJiRo Whatsapp 1 05 Temmuz 2022 07:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net