Forum Logo




Twitter moderasyon ekibinin yetkilerine kısıtlama getirildi!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Kasım 2022, 11:10   #1
Çevrimiçi
Twitter moderasyon ekibinin yetkilerine kısıtlama getirildi!




Twitter moderasyon ekibinin yetkilerine kısıtlama getirildi!
Www.TrendForum.Net

Twitter moderasyon ekibinin yetkilerine kısıtlama getirildi!

TrendForum.Net

Twitter güvenlik ve doğrulama başkanı Yoel Roth yaptığı açıklamada moderasyon ekibinin yetkilerine kısıtlama getirildiğini bildirdi. Roth, kısıtlanan yetkilerin önümüzdeki günlerde tekrar çalışanlara verileceğini söyledi.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla birlikte şirket içi kıyım dönemine girildi. Musk, Twitter moderasyon ekibinin bazı yetkilerine kısıtlama getirdi. Twitter güvenlik ve doğrulama başkanı Yoel Roth, güncel durum ile ilgili bilgi verdi.

ELON MUSK, TWİTTER MODRASYON EKİBİ İÇİN KISITLAMA GETİRDİ

Şirketin güvenlik ve doğrulama başkanı Yoel Roth, konu hakkında Twitter üzerinden açıklama yaptı. Sosyal medya platformunda çalışanların neredeyse yarısının işine son verildiğini belirten Roth, Twitter'ın temel denetim yetenekleriyle ilgili güncel durumdan bahsetti.

TWİTTER ÇALIŞANLARIN YARISININ İŞİNE SON VERİLDİ

Şirket ile ilgili istatistik paylaşan Roth, "Twitter'daki güven ve güvenlik ekibinin yaklaşık yüzde 15'i işten çıkarıldı. Bununla birlikte, firmamızda çalışanların yaklaşık yüzde 50'sinin işine son verildi. İşten çıkarma ve yetki kısıtlamasından en az etkilenen ekip olduğumuzu belirtmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.
Twitter yönetimi, güvenlik gerekçesiyle geçen hafta bazı yetkilere kısıtlama getirdi. Kısıtlanan yetkilerin önümüzdeki günlerde çalışanlara tekrar tanımlanacağı açıklandı. Bununla birlikte Roth, bu hamlenin ne zaman yapıldığını açıklamasa da Elon Musk'ın şirketi satın almasından sonra başladığı düşünülüyor.
Roth'a göre Twitter, unutulan parola isteklerine yardımcı olmak ve bazı askıya alma itirazlarına yardımcı olmak gibi "birkaç iş akışının önceliklerini azaltmak" zorunda kaldı. Ayrıca, şirketin önümüzdeki günlerde bu süreçleri tekrar otomatize etmek için çalışmalara başladığını belirtti.
Roth, Twitter moderasyon ekibinin önümüzdeki hafta yapılacak ABD ara seçimleri öncesinde bir endişe kaynağı haline geldiğinin altını çizdi. Geçen hafta Twitter'ın bir "içerik denetleme konseyi" uygulayacağını söyleyen Musk, Twitter'ın denetlemeye odaklandığını ifade etmişti.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ekibinin, getirildi, kısıtlama, moderasyon, twitter, yetkilerine


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter kullanıcı adlarınız Beatrice Twitter 17 15 Mart 2024 12:57
Twitter Candres Trend Sözlük 11 06 Ağustos 2023 19:22
Twitter, 'Adeta Twitter'da Yaşayan' Kullanıcıları da Kaybetmeye Başladığını İtiraf Et DeepSilence Twitter 0 26 Ekim 2022 14:48
Taylan George Warren, Slovakya’dan Ambulans Uçakla Türkiye’ye Getirildi KoJiRo Basketbol 0 02 Ağustos 2022 21:17
Frutti Extra Bursaspor’dan Altyapıya Önemli Hamle: Ahmet Gürgen Başa Getirildi KoJiRo Basketbol 0 02 Haziran 2022 21:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net