Forum Logo




Elon Musk taklit hesaplar için harekete geçti!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Kasım 2022, 22:57   #1
Çevrimiçi
Elon Musk taklit hesaplar için harekete geçti!




Elon Musk taklit hesaplar için harekete geçti!
Www.TrendForum.Net

Elon Musk taklit hesaplar için harekete geçti!

TrendForum.Net

Twitter taklit hesaplara şart getirdi, bazı kullanıcılar isimlerini Elon Musk olarak değiştirdi. Farklı sosyal mecralara da taşan tartışmada, 2 milyon takipçili bir Amerikalı komedyenin Twitter hesabı askıya alındı.

Kathy Griffin isimli komedyen, Twitter'a çok benzer Mastodon isimli sosyal medya uygulamadan Musk ile atıştı. Tartışma milyarder işadamının, gerçek kişileri taklit eden hesaplara ilişkin değişimi duyurması ile başladı.

Musk, ‘parodi hesap' ifadesinin konulmaması halinde taklit hesapların kalıcı şekilde askıya alınacağını söyledi. Bunun üzerinde komedyen Griffin'in de aralarında olduğu bazı kullanıcılar isimlerini Elon Musk olarak değiştirmeye başladı.

Bunun üzerine hesabı askıya alınan Griffin, Mastodon isimli uygulamadan Musk'ı hedef aldı ve “Elon hesabımı kilitledi. Sanırım tüm içerik moderatörleri kovulmamış. Lol” şeklinde ironik bir paylaşım yaptı. Bunun üzerine ise Elon Musk, 8 dolarlık mavi tık ücretini vermesi karşılığında Griffin'e hesabı geri verebileceğini duyurdu.

Twitter'da mavi tıkla ilgili olarak da ertelemeler olabileceği bildiriliyor. New York Times gazetesi Salı günü yapılacak ABD ara seçimleri sonrasına dek bu değişimin ertelendiğini okurlarına aktardı.

Bloomberg de Twitter'dan kovulan bazı çalışanların geri çağırıldığını bildiriyor. Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından bir hafta geçtikten sonra, şirket çalışanlarının yarıya yakını işten çıkarıldı.

Uygulamanın bazı kullanıcıları, Twitter'ın içerik yönetimini önemsememesinden endişe ediyor. Musk ise Twitter'ı 'dünyadaki en güvenilir bilgi kaynağı' yapma hedefinde olduklarını söylüyor.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
elon, geçti, harekete, hesaplar, için, musk, taklit


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Elon Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard'ın Twitter hesabını kapatması Razor Trend Sözlük 8 21 Mart 2023 16:14
Elon Musk, Yeni Starlink Uydularının Özelliklerini Açıkladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 01 Haziran 2022 05:38
Fenerbahçe de Abdülkerim Bardakçı için harekete geçti KoJiRo Fenerbahçe 0 30 Mayıs 2022 21:53
Elon Musk ve Twitter arasında ipler geriliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 5 28 Mayıs 2022 21:23
“Twitter’ı Almayacak” Denilen Elon Musk’tan Yeni Hamle KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 19:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net