Forum Logo




Kırmızı bültenle aranıyordu!

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ocak 2023, 08:18   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Kırmızı bültenle aranıyordu!




Kırmızı bültenle aranıyordu!
Www.TrendForum.Net

Avustralya’nın önde gelen uyuşturucu çetelerinden birinin lideri İstanbul’da yakalandı


Hakkında uluslararası düzeyde kırmızı bültenle arama kararı bulunan Avusturalya’nın önde gelen uyuşturucu çetelerinden Comanchero’nun lideri Duax Ngakuru, İstanbul’da yakalandı. Küresel bir uyuşturucu imparatorluğunun beyni olduğu iddia edilen Yeni Zelanda doğumlu Ngakuru, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.



Hakkında uluslararası düzeyde kırmızı bültenle arama kararı bulunan Avustralya’nın önde gelen uyuşturucu çetelerinden Comanchero’nun lideri Duax Ngakuru, İstanbul’da yakalandı.


100 MİLYON DOLARLIK PARA AKIŞINI YÖNETİYOR


Yürütülen soruşturma çerçevesinde İstanbul’da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan geniş çaplı çalışmada, hakkında “Kırmızı Bülten” bulunan Ngakuru’nun İstanbul’da kaldığı adres ve konumu belirlendi. Uluslararası düzeyde aranan şüphelinin Sarıyer’e bağlı Zekeriyaköy’de kaldığı saptandı. Belirlenen adrese polis ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. Uyuşturucu trafiğini ve yaklaşık 100 milyon dolarlık bir para akışını yönettiği öne sürülen zanlı, yapılan baskında yakalanarak gözaltına alındı.





SINIR DIŞI EDİLECEK


Ülkesinde uyuşturucu ticareti suçlaması ile aranan Ngakuru'nun polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildiği öğrenildi.

Uyuşturucu ağının liderinin, Avustralyalı yetkililerle yapılacak görüşmelerin ardından ülkesine iade edileceği bilgisine ulaşılırken, Ngakuru, küresel ölçekte büyük uyuşturucu anlaşmalarından bazılarının arkasında olmakla suçlanıyor.


Kaynak;İHA
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aranıyordu, bültenle, kırmızı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sizin kırmızı çizginiz ne? Beatrice Kafamıza Göre 11 08 Temmuz 2023 22:36
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder, İspanya'da yakalandı Zeytin Ülkemizden Haberler 0 23 Aralık 2022 13:21
Kırmızı Zaman - Mine Söğüt DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 01 Aralık 2022 13:49
Etli Kırmızı Biber Dolması Beatrice Trend Yemek Tarifleri 1 18 Mayıs 2022 16:43
Kırmızı halı isterim Helooo Zoe Aramıza Hoş geldin 12 10 Mayıs 2022 00:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net