Forum Logo




Malatya'da enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Şubat 2023, 18:59   #1
Çevrimiçi
Malatya'da enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları sürüyor




Malatya'da enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları sürüyor
Www.TrendForum.Net


Malatya'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, 3 kişinin bulunduğu 7 katlı bir binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 12.04'te Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevredeki diğer illerde de hissedildi. Sahadaki tarama çalışmaları sonucunda, yıkılan binalar olduğunu duyuran AFAD, şehrin farklı noktasında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Malatya'da enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için arama kurtarma ekipleri çalışmalarına devam ederken, Battalgazi ilçesi Zafer Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde bulunan 7 katlı Gürbüzbey apartmanındaki 3 kişiyi arama kurtarma çalışması sürüyor.

Öte yandan, Yeşilyurt İlçesi Şeyh Bayram Mahallesi'ndeki ağır hasarlı binadan eşya çıkartırken depreme yakalanarak enkazda kalan baba ve kızı, ekipler tarafından bulundukları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.



Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altında, arama, çalışmaları, enkaz, kalanları, kurtarma, malatyada, sürüyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Avusturya arama kurtarma ekibi Leila Kafamıza Göre 3 21 Şubat 2023 07:58
'' Gitarlarım enkaz altında kalmadan önceki son şarkı:) artık yokum. görüşürüz. '' ihaveanidea Trend Müzik Kutusu 1 17 Şubat 2023 13:54
13 yaşındaki Esma'nın enkaz altında ekiplere söyledikleri yürekleri dağladı: Ayağım engel oluyorsa kesebilirsin xena Ülkemizden Haberler 1 16 Şubat 2023 17:01
Aldatma Yaşanmış Evliliği Kurtarma Yolları Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 2 08 Aralık 2022 00:44
Arama Kurtarma Alanında Kullanılabilen Drone: DJI Matrice 30 Tanıtıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Haziran 2022 20:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net