Forum Logo




İmamoğlu ve Yavaş videosu sonrası bomba iddia: Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa 6'lı Masa'yı dağıtacak

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Nisan 2023, 15:40   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
İmamoğlu ve Yavaş videosu sonrası bomba iddia: Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa 6'lı Masa'yı dağıtacak




İmamoğlu ve Yavaş videosu sonrası bomba iddia: Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa 6'lı Masa'yı dağıtacak
Www.TrendForum.Net

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi Ankara kulisleri daha önce hiç olmadığı kadar ısındı. CHP kulislerine düşen son iddiaya göre dün gece İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile yeni bir video yayınlayan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazandığı takdirde 6'lı Masa'yı dağıtacak. DEVA, Demokrat Parti, Gelecek ve Saadet Partisi'nin seçime yeteri kadar etkisi olmadığını gören Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ve Yavaş'ın popülaritesine sarıldığı öne sürüldü.

Seçime sayılı günler kala Ankara'da siyasi ve hükümet senaryoları hız kazandı. CHP kulislerinde konuşulan senaryoya göre dün gece İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile yeni bir video yayınlayan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazandığı takdirde 6'lı Masa'yı dağıtacak.



"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN POPÜLARİTESİNE SARILDI"

CHP kulislerinde dolaşan senaryoya göre seçim sürecinde DEVA, Demokrat Parti, Gelecek ve Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeteri kadar etkisi olmadığını gören Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın popülaritesine sarıldı.
"ANKET SONUÇLARI SONRASI ORTAKLARDAN ÜMİDİNİ KESTİ"

CHP Genel merkezinin kamuoyuna açıklamadığı anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaklaşık 4 puan gerisinde kalan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masa'nın diğer ortaklarından ümidi kestiği iddia ediliyor.
"ALEVİ VİDEOSU İYİ PARTİ TABANINDA RAHATSIZLIK YARATTI" İDDİASI

"Alevi" videosunun İYİ Parti tabanında da rahatsızlık yarattığı ve bu sebeple İYİ Parti'den gelecek oyların beklenenden az olduğu da anketlerden çıkan sonuçlardan biri olduğu konuşuluyor.





haberler.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
6lı, bomba, dağıtacak, iddia, kazanırsa, kılıçdaroğlu, masayı, seçimi, sonrası, videosu, yavaş, İmamoğlu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan yeni seçim kampanyası videosu: Cumhurbaşkanı olarak beni rahatlıkla eleştirebileceksiniz BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 0 13 Nisan 2023 05:35
Bomba iddia: Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy aşk yaşamaya başladı Beatrice Ünlülerin Dünyası 4 27 Mart 2023 19:38
Son Dakika: 6'lı Masa uzlaşı sağladı! Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu Beatrice Ülkemizden Haberler 5 07 Mart 2023 08:24
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama Beatrice Ülkemizden Haberler 1 03 Mart 2023 17:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkışı KoJiRo Ülkemizden Haberler 3 24 Ekim 2022 03:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net