Forum Logo




İstanbul'un göbeğinde bir garip olay! 5 gün boyunca su içerek hayatta kalmayı başardı

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ekim 2023, 18:46   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
İstanbul'un göbeğinde bir garip olay! 5 gün boyunca su içerek hayatta kalmayı başardı




İstanbul'un göbeğinde bir garip olay! 5 gün boyunca su içerek hayatta kalmayı başardı
Www.TrendForum.Net

İstanbul Sarıyer'de su doldurmak isterken uçurumdan düşen R.K., sahil kenarında günlerce kurtarılmayı bekledi. 5 gün boyunca su içerek hayatta kalan kişi, kıyıya yanaşan zodyak botla kurtarıldı.

Sarıyer'de uçurumdan düşen bir R. K. düştüğü yerde 5 gün boyunca kurtarılmayı bekledi. Bugün piknikçiler tarafından fark edilen R. K. kurtarılırken yanında bulunan suyu içerek hayatta kaldığı öğrenildi.
Olay 1 Ekim Pazar günü Garipçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ormanlık alanda bulunan su kaynağından su almak için tırmanan R. K. ayağının kayması ile metrelerce aşağıya yuvarlandı. Bacakları kırıldığı için hareket edemeyen R. K. yanında telefon olmadığı için de kimseye haber veremedi.


DÜŞTÜĞÜ YERDE BEŞ GÜN KURTARILMAYI BEKLEDİ

Beş gün boyunca düştüğü yerden hareket edemeyen R. K. düşerken yanında bulunan suyu içerek hayatta kaldı. Bugün piknik yapmak için aynı bölgeye inen iki kişi yerde birinin yattığını gördü. Yaklaştıklarında R.K'nın yardım istemesi üzerine jandarmaya haber verdiler.
KIYIYA YANAŞAN BOTLA KURTARILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı R. K.'ya ilk müdahaleyi yaptı ancak arazi şartları karadan kurtarma için elverişli olmadığı için Kıyı Emniyeti'nden zodyak bot istendi. Yaralı, kıyıya yanaşan bota alınarak hastaneye sevk edildi. Bacaklarında kırıklar oluşan R. K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
İşte olay yerinden ilk fotoğraflar;



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başardı, bir, boyunca, garip, gün, göbeğinde, hayatta, içerek, kalmayı, olay, İstanbulun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Son Dakika: İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi, ekipler olay yerinde Beatrice Ülkemizden Haberler 0 28 Eylül 2023 15:39
İstanbul'da vapurda dehşete düşüren olay! Arkasından yaklaştığı gencin saçlarını ateşe verdi BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 2 17 Eylül 2023 09:49
Amazonlar'da kaybolan avcı, 31 gün boyunca solucan yiyerek hayatta kaldı Zeytin Dünyadan Haberler 0 03 Mart 2023 12:36
İstanbul'da korkunç olay! Aykut Ülkemizden Haberler 2 16 Ocak 2023 16:00
İstanbul'un göbeğinde hırsız dehşeti! KoJiRo Ülkemizden Haberler 0 23 Ekim 2022 08:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net