Forum Logo




Suriye son dakika: Teröristler için hesap zamanı! MİT ve TSK, sınır ötesinde terör inlerini yerle bir etti: Güçlüyüz, kararlıyız, muktediriz!

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ekim 2023, 11:09   #1
Çevrimiçi
Suriye son dakika: Teröristler için hesap zamanı! MİT ve TSK, sınır ötesinde terör inlerini yerle bir etti: Güçlüyüz, kararlıyız, muktediriz!




Suriye son dakika: Teröristler için hesap zamanı! MİT ve TSK, sınır ötesinde terör inlerini yerle bir etti: Güçlüyüz, kararlıyız, muktediriz!
Www.TrendForum.Net

Son dakika haberleri: PKK'lı 2 teröristin Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nı hedef alan hain saldırı girişiminin ardından bölücü terör örgütü için hesap vakti geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine düzenlediği hava harekatlarında terör hedefleri tek tek imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan MSB'den yapılan son dakika açıklamasında, dün gece terör örgütü PKK tarafından Fırat Kalkanı Harekât bölgesindeki Dabık üs bölgesine gerçekleştirilen saldırıya karşılık verildiği ve 26 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Alıntı
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, dakika, etti, güçlüyüz, hesap, için, inlerini, kararlıyız, muktediriz, mİt, son, suriye, sınır, terör, teröristler, tsk, yerle, zamanı, Ötesinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Son dakika! Ankara'da şiddetli patlama, terör saldırısı Renommier Ülkemizden Haberler 6 01 Ekim 2023 11:01
Deprem bölgesinde yaşayan binlerce Suriyeli ülkelerine dönmek için sınır kapılarına akın etti Beatrice Ülkemizden Haberler 0 19 Şubat 2023 16:05
Suriye ve Irak'ın kuzeyine Pençe Kılıç! MSB: Hesap zamanı Beatrice Ülkemizden Haberler 1 20 Kasım 2022 14:22
Terör örgütü PKK'dan kaçan genç kızın tecavüz itirafı tüyleri diken diken etti Zeytin Ülkemizden Haberler 1 17 Kasım 2022 10:52
Suriye’de Bab el-Hava Sınır Kapısı yakınlarındaki mühimmat deposu patladı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 02 Haziran 2022 05:31




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net