Forum Logo




Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen kaymakam: Olay tamamen çarpıtma

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Zeytin

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Kasım 2023, 13:41   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen kaymakam: Olay tamamen çarpıtma




Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen kaymakam: Olay tamamen çarpıtma
Www.TrendForum.Net

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, restoranda yediği döner ve tatlıyı beğenmeyip hesap ödemeden işletmeden ayrılan Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma başlatıldı. Tepkiler sonrası açıklama yapan Meral, kendisine kumpas kurulduğunu iddia ederek "Olay tamamen çarpıtma. Korumaları gönderip hesabı ödeyecektim." dedi.



Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral'in restorantta yediği döneri beğenmeyip hesap ödemediği iddia edildi.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, sosyal medyadaki tepkilerin ardından hakkında soruşturma başlatıldığı başlatılan Meral, olayın kumpastan ibaret olduğunu öne sürdü.

Olay sonrası açıklama yapan Meral, "Olay tamamen çarpıtma. Kumpas kurmuşlar. Biz o lokantada defalarca yemek yedik. Esnafla hep iç içeyim." dedi.



"BU SEFER BİRAZ SERT OLMUŞ"

Yemek yemek için gittiği gün cüzdanının yanında olmadığını ifade eden Meral, "Beni yemeğe davet etmişti zaten iki arkadaş. Gülerek konuşuyorum videoda farkındaysanız. Lokanta sahibine 'Etiniz çok lezzetli ancak geçen gün daha güzeldi, bu biraz sert olmuş.' dedim. Arkadaşlar hesabı ödeyeceklerdi. O da 'Kaymakam Bey, canınız sağ olsun.' dedi." diye konuştu.

Meral, şöyle devam etti:

"'Onlardan hesabı alma.' dedim. Benim de aklımda akşam ya da yarın korumaları gönderip hesabı vermek vardı. Haberlerden sonra lokanta sahibiyle konuştum. 'Kaymakam Bey ben sizin samimiyetinize inanıyorum, yanlış anlamışım.' dedi. Hakkımda soruşturma başlatıldı. Müfettişler bugün gelecekler."

"ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM"

Mekan sahibi Ferhat Kodat ise Kaymakam Meral'in olayın ardından kendisinden özür dilediğini ifade etti.

"Eşim ve 35-40 müşterimin yanında bana bağıran kişinin özrünü kabul etmiyorum." diyen işletme sahibi sözlerine şöyle devam etti:

"Geldiler yemeklerini yediler. Dükkanda 35-40 kişi varken 'Beğenmedim rezil bir yemek, hesap da ödemiyorum.' dedi. Ben de 'Beğenilmeyen yemeğin parasını almam.' dedim. Yanındakiler hesap ödemeye kalktı. 'Ödemeyeceksiniz.' dedi. Kaymakam Bey haberler medyaya düştükten sonra geldi özrünü diledi. Ben de 'Eşim ve 35-40 kişinin yanında bana bağıran kişinin özrünü kabul etmiyorum.' dedim. 'Hakkını helal et.' dedi. Hakkımı helal ettim. İki gündür yüksek dozlu sakinleştirici alıyorum. Ömrüm boyunca böyle bir şey yaşamadım. Bir insanın onuruyla böyle oynanmaz."



VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılırken Artvin Valiliğinden açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Bugün medyada yer alan konu ile ilgili Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

ntv
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beğenmediği, çarpıtma, döneri, hesap, için, kaymakam, olay, tamamen, ödemeyen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Suriye son dakika: Teröristler için hesap zamanı! MİT ve TSK, sınır ötesinde terör inlerini yerle bir etti: Güçlüyüz, kararlıyız, muktediriz! Beatrice Ülkemizden Haberler 0 06 Ekim 2023 11:09
Rüyada Kaymakam Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 27 Mayıs 2023 04:31
Tayland'ta bir köpek, tıraşını beğenmediği için depresyona girdi. Beatrice Dünyadan Haberler 1 22 Ocak 2023 13:05
Karıncaların ölüleri için düzenledikleri "cenaze törenini" gördüğünüzde, mısır gevreğine karşı bakışınız tamamen değişebilir. Roronoa Zoro Hayvanlar Alemi 0 30 Aralık 2022 16:14
Demet Akalın, beğenmediği şampanyayı garsonun üzerine döktü KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 02 Ağustos 2022 20:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net