Forum Logo




Hamile karısını öldüren adamdan tüyler ürperten ifade: Büyü yaptılar, onu canavar gibi gördüm

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Zeytin

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Kasım 2023, 13:52   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Hamile karısını öldüren adamdan tüyler ürperten ifade: Büyü yaptılar, onu canavar gibi gördüm




Hamile karısını öldüren adamdan tüyler ürperten ifade: Büyü yaptılar, onu canavar gibi gördüm
Www.TrendForum.Net



Şanlıurfa'da 5 aylık hamile eşi Fidda Uzun'u tüfekle vurarak öldüren Ahmet Uzun sorgusunda her şeyi itiraf etti. Uzun, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.


KAZA OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ
Dün gece saatlerinde Akçakale'ye bağlı Çömlekçi Mahallesi'nde Uzun ailesinin evinden silah sesi geldiğini duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla gelen ekipler, evde 5 aylık hamile Fidda Uzun'u kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Fidda Uzun'un cenazesi otopsi için morga götürülürken, eşi Ahmet Uzun jandarma ekiplerince evinin arka bahçesinde suç aleti tüfekle birlikte yakalanarak, gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Uzun, ilk ifadesinde temizlediği tüfeğini asmak istediği sırada kazayla ateş alması sonucu olayın meydana geldiğini iddia etti.

"BİZE BÜYÜ YAPILMIŞTI"
Olayın gece geç saatlerde gerçekleşmiş olmasından şüphelenen jandarma ekiplerinin sorguladığı Ahmet Uzun, eşine ve kendisine büyü yapıldığını düşündüğü için öldürdüğünü itiraf etti. 1 yıl önce eşiyle severek evlendiğini belirten Ahmet Uzun, "Eşim ile evin dışında olduğumuz zamanlarda çok iyiydik. Aramızda hiçbir sorun yaşamıyorduk. Eve girdiğimiz zaman huzurumuz kaçıyor ve sürekli kavga ediyorduk. Son günlerde evde çok sayıda muska ve Arapça yazılı kağıt parçaları vardı. Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ
Ahmet Uzun'un daha önce de psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Uzun, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.



DHA
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adamdan, büyü, canavar, gibi, gördüm, hamile, ifade, karısını, onu, tüyler, yaptılar, Ürperten, öldüren


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karısını baltayla öldüren "Komando dede": Yemek yapmıyor, çamaşırlarımı yıkamıyordu Zeytin Ülkemizden Haberler 3 30 Ekim 2023 12:37
Kurban bayrami'nin tüyler ürperten gizemi ve Hz. İbrahim Peygamber DeepSilence İslam ve Din 0 28 Haziran 2023 14:15
Misir piramitleri'nin tüyler ürperten gizemi. Nikola tesla biliyordu DeepSilence Enteresan Olaylar 0 27 Mayıs 2023 09:17
Ceset, Çöp, Kedi, Köpek de Dahil Olmak Üzere Her Türlü Şeyi Yiyen Tarrare Adlı Adamın Tüyler Ürperten Hikâyesi Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 1 28 Mart 2023 13:20
Ankara'da 3 yaşındaki kızını terlikle canice öldüren anneden kan donduran ifade! Beatrice Ülkemizden Haberler 2 13 Aralık 2022 09:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net