Forum Logo




Cholla Cactus Garden (Kaliforniya)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Ağustos 2023, 06:35   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Cholla Cactus Garden (Kaliforniya)




Cholla Cactus Garden (Kaliforniya)
Www.TrendForum.Net



Cholla Kaktüs Bahçesi (Cholla Cactus Garden), Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya'da bulunan Joshua Tree Ulusal Parkı'nda yer alan bir doğal alan ve turistik cazibe merkezidir. Bu bahçe, benzersiz ve çarpıcı Cholla kaktüsleriyle ünlüdür.

Cholla Kaktüsü (Opuntia bigelovii), çevik ve sert dikenleriyle tanınan bir kaktüs türüdür. Joshua Tree Ulusal Parkı'ndaki Cholla Kaktüs Bahçesi, geniş bir alanda yayılan bu kaktüs türünün yoğun bir şekilde bulunduğu bir bölgedir. Bahçe, özellikle güneşin doğuşu ve batışı sırasında, kaktüslerin altın rengiyle ışıldayan manzaralarıyla dikkat çeker.

Cholla Kaktüs Bahçesi, yürüyüş parkurları ve patikaları aracılığıyla keşfedilebilir. Ziyaretçiler, bu etkileyici kaktüs bahçesinde yürüyüş yaparak doğal güzelliği yakından gözlemleyebilirler. Ancak dikkatli olmak önemlidir, çünkü Cholla kaktüsleri sert dikenleriyle ünlüdür ve temas durumunda ciddi şekilde batma yapabilir.

Cholla Kaktüs Bahçesi, özellikle fotoğrafçılar için bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Kaktüslerin görsel çekiciliği, kontrastlı arka planlarıyla muhteşem fotoğraf fırsatları sunar. Bahçede gün doğumu ve gün batımı saatlerinde ışığın oyununu yakalamak, ziyaretçilere unutulmaz anılar bırakır.

Joshua Tree Ulusal Parkı, Cholla Kaktüs Bahçesi'nin bulunduğu geniş bir doğal koruma alanıdır. Park, çöl iklimi, ilginç kaya oluşumları ve çeşitli bitki ve hayvan türleriyle tanınır. Ziyaretçiler, parkta kamp yapabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, yıldız gözlemi yapabilir ve diğer açık hava etkinliklerinin tadını çıkarabilir.

Cholla Kaktüs Bahçesi, doğa severler, fotoğrafçılar ve kaktüs sevenler için etkileyici bir doğal alan ve Joshua Tree Ulusal Parkı'nın önemli bir parçasıdır. Bu benzersiz kaktüs bahçesi, Amerika'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçiler için mutlaka görülmesi gereken bir yerdir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
cactus, cholla, garden, kaliforniya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Japanese Tea Garden, Golden Gate Park (Kaliforniya) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 06:33
Death Valley Ulusal Parkı (ABD, Kaliforniya) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 02:23
Ubehebe Krateri (ABD, Kaliforniya) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 02:22
Kaliforniya’daki gizemli “UFO” görüntüleri gündem oldu DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 1 27 Mayıs 2023 14:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net