Forum Logo




Ceking Rice Terrace (Çin)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Ağustos 2023, 06:37   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Ceking Rice Terrace (Çin)




Ceking Rice Terrace (Çin)
Www.TrendForum.Net



Çeking Rice Terrace, Çin'in Güney Çin'deki Guilin şehri yakınlarında bulunan ünlü bir pirinç terasıdır. Aynı zamanda Longsheng Rice Terrace veya Dragon's Backbone Rice Terrace olarak da bilinir. Bu pirinç tarlaları, güzellikleri ve manzaralarıyla ünlüdür ve turistlerin ilgisini çeker.

Çeking Rice Terrace, yerli Zhuang etnik grubuna ait köylüler tarafından yüzyıllardır kullanılan teras tarım sistemine dayanır. Bu tarım sistemi, dağ yamaçlarına basamak şeklinde yapılan teraslarla pirinç ekimini mümkün kılar. Bu teraslar, dağların eteklerinden başlayarak zirveye kadar yükselir ve etkileyici bir manzara oluşturur.

Pirinç tarlaları, değişik mevsimlerde farklı renklere bürünür. İlkbaharda yeşil tarlalar göz alıcı bir görüntü oluştururken, yaz aylarında su dolu teraslar yansıtıcı bir ayna gibi parlar. Sonbaharda ise pirinç sapları altın rengine döner ve manzaraya büyüleyici bir renk katıar.

Çeking Rice Terrace, yerli halkın geleneksel yaşam tarzını koruduğu bir bölge olarak da bilinir. Zhuang etnik grubunun kültürünü, kıyafetlerini ve geleneksel el sanatlarını gözlemlemek için bir fırsat sunar. Ziyaretçiler, köyleri ziyaret edebilir, geleneksel evlerin içine girebilir ve yerel lezzetleri deneyebilirler.

Bölge, doğa yürüyüşleri ve trekking için de popülerdir. Yürüyüş rotaları boyunca pirinç tarlalarının ortasından geçerek, muhteşem manzaraları deneyimlemek mümkündür. Ayrıca, bölgedeki bazı tepelere çıkarak panoramik bir görünüm elde etmek de mümkündür.

Çeking Rice Terrace, turistik olanaklara sahip bir bölgedir. Restoranlar, oteller ve hediyelik eşya dükkanları gibi turizm hizmetleri bulunmaktadır. Ziyaretçiler, yerel mutfağı deneyimleyebilir ve el yapımı hediyelik eşyalar satın alabilirler.

Çeking Rice Terrace, doğal güzellikleri ve yerel kültürü bir araya getiren unutulmaz bir deneyim sunar. Pirinç tarlalarının eşsiz manzaraları ve yerel yaşamın içine dalma fırsatı, ziyaretçilere unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ceking, Çin, rice, terrace


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rice Diyeti Nedir DeepSilence Kilo vermek istiyorum 1 08 Temmuz 2023 19:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net