Forum Logo




29 Ekim için marş söylemediği gerekçesiyle protesto edilen Özcan Deniz kendisini savundu: Şefimle yanlış anlaşılma oldu

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Kasım 2023, 20:32   #1
Çevrimiçi
29 Ekim için marş söylemediği gerekçesiyle protesto edilen Özcan Deniz kendisini savundu: Şefimle yanlış anlaşılma oldu




29 Ekim için marş söylemediği gerekçesiyle protesto edilen Özcan Deniz kendisini savundu: Şefimle yanlış anlaşılma oldu
Www.TrendForum.Net

Cumartesi akşamı verdiği konserde 29 Ekim için marş söylemediği iddiasıyla yuhalanan Özcan Deniz, sessizliğini bozdu. Konserinde Cumhuriyet Bayramı'na özel konuşma yaptığını söyleyen şarkıcı "Finaldeki 10. Yıl Marşını okuyamamam tamamen benim ile şefimin birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklı bir organizasyon kargaşasıdır" dedi.

28 Ekim'de Kıbrıs'ta sahneye çıkan Özcan Deniz, konser esnasında 100. Yıl Marşı okumadığı iddiasıyla protesto edildi. Seyircileri çatal ve bıçaklarla masaya vurarak tepki göstermesiyle ilgili konuşan Deniz, organizasyonda yaşanan kargaşadan dolayı marşı okuyamadığını söyledi.
"100. YILI KUTLAMADIĞIM KOCA BİR YALAN VE SUİSKASTTIR"

Protesto görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram hesabından açıklama yapan Özcan Deniz, kendisini şu sözlerle savundu: "28 Ekim konserimde Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlamadığım koca bir yalan ve suikasttır. 30 Ekim'de setim başlıyor olmasına rağmen Filistin'de yaşananlardan dolayı karalar içinde sahneye çıkarak bu özel geceyi iptal ettirtmedim. Ömrümde bir kere daha yaşayamayacağım bu özel 100. yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim."




"KONSER KAYDI YAPILMADIĞI İÇİN GÖRÜNTÜLERE ULAŞAMIYORUM"

"Konser kaydı yapılmadığı için görüntülere ulaşamıyorum. Fakat konsere gelen bine yakın izleyiciden birileri ilk şarkıdan hemen sonra ve program sonunda yaptığım içi dolu, laf olsun diye değil gerçek duygularımı aktardığım uzun Cumhuriyet konuşmamı ve de kutlamamı kayıt etmiş ise yayınlamalarını rica ediyorum."
"ŞEFİMLE YANLIŞ ANLAŞILMADAN DOLAYI ORGANİZASYON KARGAŞASI YAŞANDI"

"Finaldeki 10. Yıl Marşını okuyamamam tamamen benim ile şefimin birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklı bir organizasyon kargaşasıdır. Fakat kutlamamış değilim. Aksine içten ve de alkışlarla sürekli kesilerek yaptığım Cumhuriyet konuşmam ve de kutlamama gelen tüm izleyici şahittir. Kaydına ulaştığımda da paylaşacağım. Sevgiler..."



Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşılma, deniz, edilen, ekim, gerekçesiyle, için, kendisini, marş, oldu, protesto, savundu, söylemediği, yanlış, Özcan, Şefimle


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Özcan Deniz Bursa'daki konser alanına TOGG ile geldi DeepSilence Ünlülerin Dünyası 1 12 Mayıs 2023 16:08
2022'nin en zor tamir edilen telefonları belli oldu: İşte liste DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 1 08 Mayıs 2023 07:37
Milli marş okunurken ülkenin cumhurbaşkanı altına işedi! Hem de kameraların önünde Beatrice Dünyadan Haberler 4 16 Aralık 2022 01:05
Tarihte edilen ilk küfür - küfürü kim buldu - ilk edilen küfür Beatrice Bunları biliyor musunuz? 4 28 Kasım 2022 01:04
Pirelli, yağmur lastiklerini savundu KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 14:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net