Forum Logo




7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! İşte bebeğin babası

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Mart 2024, 13:14   #1
Çevrimiçi
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! İşte bebeğin babası




7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! İşte bebeğin babası
Www.TrendForum.Net

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Gonca Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi.

Şu sıralar Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı.



7 aylık hamile

Sevgilisinden 7 aylık hamile olan Vuslateri, anne olmak için gün sayarken bebeğinin cinsiyeti de belli olmuştu. Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilmişti.



Devlet memuru

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Vuslateri, sevgilisiyle ilgili konuşmuştu. Bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu söyleyen ünlü isim, "Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok." ifadelerini kullanmıştı.

Aile arasında nikah

Gonca Vuslateri, sadece adını bilinen ve tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde evlendi. 7 aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile aile arasında yapılan nikah töreniyle dünyaevine girdi.



"Çocuğumuz için bunu resmileştirdik"

Vuslateri, eşiyle paylaşım yapmayı da ihmal etmedi ve paylaşımına; “Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik.

"Biz zaten evliydik"

Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de hallettik." yazdı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aylık, babası, bebeğin, evlendi, gonca, hamile, olan, vuslateri, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
5 aylık hamile olan Müge Boz, sosyal medyadan şov yaptı! KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 24 Şubat 2024 19:42
Hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu: "Devlet memuru" KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 20 Şubat 2024 16:25
8 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'nin duygusal anları! Nedenine şaşıracaksınız... KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 11 Ocak 2024 17:24
Gonca Vuslateri Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 0 01 Temmuz 2023 02:06
Gonca Vuslateri, dekolteli pozlarını yayınladı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 13 Nisan 2023 22:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net