Forum Logo




Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i ilk tesettürlü kombiniyle gündem olmuştu! İşte fiyatı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Mart 2024, 13:16   #1
Çevrimiçi
Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i ilk tesettürlü kombiniyle gündem olmuştu! İşte fiyatı




Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i ilk tesettürlü kombiniyle gündem olmuştu! İşte fiyatı
Www.TrendForum.Net

Gökhan'la imam nikahı kıydırdıktan sonra tesettür kıyafet alışverişi yapan Çimen'in başörtülü şekilde karşımıza çıktığı ilk kombinin fiyatı öğrenildi.



Son dönemin reyting rekorları kıran dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın kızı Çimen'in, imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi gündem olmuştu. Gökhan'la tesettür kıyafet alışverişi yapan Çimen'in başörtülü ilk kombininin fiyatı belli oldu.

5 bin 40 TL

İmam nikahlı eşi Gökhan ile alışverişe çıkan Kıvılcım'ın kombin değeri: şal - 650 TL, gömlek - 899 TL, mont 2 bin 500 TL ve pantolon da 990 TL... Yani kombinin toplam fiyatı 5. bin 40 TL.

Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken, dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Sema Öztürk, Gizem Yanık, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çimeni, fiyatı, gündem, ilk, kombiniyle, kızılcık, olmuştu, tesettürlü, İşte, Şerbetinin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Mastürbasyon sahnesiyle gündem olmuştu! Hafsanur Sancaktutan eleştirilere cevap verdi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 05 Mart 2024 13:25
Eski hali olay olmuştu! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan estetik açıklaması! KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 04 Mart 2024 10:28
Yüzündeki değişim gündem olmuştu! Gökhan Özen'den estetik açıklaması geldi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 16 Ocak 2024 20:10
Kızılcık Şerbeti Tarifi Asi Ruh En Trend İçecekler 0 21 Haziran 2023 08:17
Kızılcık şerbeti Beatrice Trend Sözlük 2 08 Ocak 2023 02:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net