Forum Logo




Büyülü Kahramanlar: Büyük Macera (Koshchey: Nachalo) [18.08.23]


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ağustos 2023, 22:58   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Büyülü Kahramanlar: Büyük Macera (Koshchey: Nachalo) [18.08.23]




Büyülü Kahramanlar: Büyük Macera (Koshchey: Nachalo) [18.08.23]
Www.TrendForum.Net



Yıllar önce insanlar ve peri masalı halkı birlikte Mucizeler Krallığı’nda mutlu bir yaşam sürer. Kaşi adındaki cesur bir savaşçı, uzun zaman önce sevdiklerinin ölümüne neden olan Buz Canavarı ve onun hizmetkarı Beyaz Gölge’den intikam almak için krallığın başkentine gelir. Ancak çok geçmeden Buz Canavarı’nın krallıktan kovulduğunu, sadece Beyaz Gölge’nin krallıkta olduğunu öğrenir. Krallıkta mutlu bir şekilde yaşayan insanları ve peri masalı halkını buza çevirip, orayı kendisi için bir buzdan krallık haline getirmeyi planlayan Buz Canavarı, bu amaçla kovulduğu krallığa geri dönmeye çalışır. Ancak onun geri dönebilmesinin tek yolu, krallıktan atıldığı sihirli geçidi geçmektir. Beyaz Gölge, bu sırada sihirli geçidin anahtarını elinde tutan krallığın koruyucusu tek gözlü devden anahtarı almak için çabalar. Bu sırada güzel bir büyücü olan May ile tanışan Kaşi, onunla birlikte hem intikamını almak hem de Mucizeler Krallığı’nı korumak için sihirli geçide doğru yola koyulur.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyük, büyülü, kahramanlar, koshchey, macera, nachalo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Photoshop içerisine Generative Fill isimli büyülü bir sistem eklendi DeepSilence Grafik ve Photoshop Dünyası 0 19 Haziran 2023 13:30
Büyülü Aşk Masalları - Reneta Sibel Yolak DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 1 19 Nisan 2023 20:14
Sakarya'daki Büyülü Köy Astrea Enteresan Olaylar 4 15 Nisan 2023 01:48
"Peter Pan & Wendy" Heyecan Dolu Bir Macera Vadediyor! DeepSilence Sinema Dünyası 1 11 Nisan 2023 16:29
''Büyük takım büyük transfer yapmaz'' KoJiRo Beşiktaş 0 28 Mayıs 2022 19:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net