Forum Logo




Photoshop içerisine Generative Fill isimli büyülü bir sistem eklendi

Photoshop çalışmaları ve avatar, gif resimlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Haziran 2023, 13:30   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Photoshop içerisine Generative Fill isimli büyülü bir sistem eklendi




Photoshop içerisine Generative Fill isimli büyülü bir sistem eklendi
Www.TrendForum.Net




Dünyanın en çok kullanılan tasarım ve fotoğraf düzenleme yazılımı Photoshop içerisine Generative Fill isimli büyülü bir sistem eklendi. Photoshop içerisine bugün beta olarak dahil edilen, herkese açık tam sürümü ise yıl sonunda gelecek Generative Fill, spesifik olarak “Adobe Firefly” yapay zekâ sistemini temel alıyor. Bu üretken yapay zekâ odaklı yeni teknoloji, kişilerin sadece yazarak bir fotoğraftan obje çıkarmasına, fotoğrafa bir obje eklemesine ya da bir fotoğrafı genişletmesine ya da sınırların ötesinde büyütmesine imkân tanıyor. Fotoğrafın normalde olmayan kısımlarını, sizin yazdıklarınız ile Adobe Firefly üzerinden oluşturan yani hayal eden Generative Fill teknolojisi, Adobe tarafından gösterilen örneklere bakılırsa şimdiden çok iyi çalışıyor.

Obje çıkarma / temizleme konusunda “Content-Aware Fill” aracından çok daha iyi çalıştığı belirtilen sistem, kişilere içerik yaratımı özelinde üç farklı varyasyon sunuyor ve yansımalar konusunda beklentileri aşan bir performans ortaya koyuyor. Genişletilen alanlar için üzerinde düzenleme yapılabilen katmanlar oluşturan sistem, birçok durumda büyük zaman kazandıracak ve tasarımcıların hayatını zaman zaman acayip kolaylaştıracak izlenimi oluşturuyor. Özelliğin şu an sadece Photoshop (Beta) sürümünde kullanılabildiğin belirtelim.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, büyülü, eklendi, fill, generative, içerisine, isimli, photoshop, sistem


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter DM'e WhatsApp'ı Aratmayacak Yeni Özellikler Eklendi (Daha Fazlası da Yolda) DeepSilence Twitter 1 10 Mayıs 2023 11:56
Büyülü Aşk Masalları - Reneta Sibel Yolak DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 1 19 Nisan 2023 20:14
Sakarya'daki Büyülü Köy Astrea Enteresan Olaylar 4 15 Nisan 2023 01:48
Gribe karşı bu karışım birebir! Eğer sütün içerisine o besini koyarsanız... Gözlerinize inanamayacaksınız! KoJiRo Sağlık Haberleri 0 04 Nisan 2023 13:58
Klasik Bethesda Oyunları, Xbox Game Pass’e Eklendi KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Ağustos 2022 15:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net