Forum Logo




Alt Karın Yağları Nasıl Erir? En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Nisan 2023, 15:58   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Alt Karın Yağları Nasıl Erir? En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri




Alt Karın Yağları Nasıl Erir? En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri
Www.TrendForum.Net

Alt Karın Yağları Nasıl Erir? En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri
www.trendforum.net
spor, fitnes, alt karın eritme, spor yapmak



"Egzersiz yapmamız her diyetisyen, spor eğitmeni hatta çevremiz tarafından sıklıkla söylenen bir şeydir. Asıl önemli olan detay ise hangi bölgeyi nasıl eriteceğimizdir. Örneğin birazdan paylaşacağımız özellikle şikayetçi olunan alt karın yağlarını eritme egzersizleriyle iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.



Spor ve egzersiz yapmaya başladınız ancak yine de fazla yağlarınızdan kurtulamıyorsanız muhtemelen yanlış bölgeye yanlış egzersizleri uyguluyorsunuzdur. İşte genellikle şikayet edilen alt karın yağları için en iyi alt karın eritme hareketleri…



BACAK KALDIRMA HAREKETİ

Kollarınız yanlarınızda olacak şekilde bir mindere sırt üstü yatın, sonra bacaklarınızı birlikte yerden yaklaşık on santim yukarı kaldırın. Onları orada, kaldırılmış halde, 30 saniye veya mümkün olduğu kadar uzun süre bırakın, ardından yavaşça yere geri indirin. Tekrar edin, böylece üçlü bir set yapmış olursunuz. Ancak bu, alt karın yağları için en iyi egzersizlerden biridir.



PLANK

İşte karın yağları için en iyi egzersizlerden biri daha geliyor: Plank! Kollarınız önünüzde, karnınızın üzerine yatın, sonra vücudunuzu düz bir çizgide tutarak dirsekleriniz ve ayak parmaklarınız üzerinde yukarı kaldırın. Bu pozisyonu iki dakika veya mümkün olduğunca uzun tutun. Kulağa pek hoş gelmiyor ama inanın, ilk dakikanın sonunda yaprak gibi titriyor olacaksınız!



ŞINAV

Doğru yapıldığında şınav dünyanın en mükemmel egzersizidir. Kollarınızı, sırtınızı, karın bölgenizi, alt karın kaslarınızı, göğsünüzü ve bacaklarınızı tek bir sıvı yukarı ve aşağı hareketiyle çalıştırabilir. Düzgün yapılmış yirmi beş şınavdan oluşan üç set hedefleyin ve daha sıkı alt karın kaslarının ve diğer her şeyin tadını çıkarın!



OTURARAK BACAK KALDIRMA

Çoğu spor salonunda özellikle bunun için bir ekipman bulunur ve sizin de mutlaka varsa onu kullanın. Bu egzersiz için; kollarınızı bükerek makinenin içinde durun, sonra işi yapmak için karın kaslarınızı kullanarak bacaklarınızı önünüze kaldırıyorsunuz. Zor olsa da 12'li 3 set yapın. Nasıl terlediğinizi fark edeceksiniz.



YEL DEĞİRMENİ HAREKETİ

İşte eğlenceli bir hareket daha… Alt karın kasları için diğer en iyi egzersizlerden daha zor değildi . Ayaklarınız omuz genişliğinde açın, elleriniz kalçalarınızda durun. Şimdi bükün, böylece sağ parmaklarınız sol ayak parmaklarınızı şekilde bükün, ayağa kalkın, sonra yine bükün, böylece sol parmaklarınız sağ ayak parmaklarınıza dokunacaksınız. 20-25'lik üç set yapana kadar tekrarlayın.

Alıntı
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alt, erir, eritme, hareketleri, karın, nasıl, yağları, İyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karın Germe Estetiği Nasıl Yapılır? Asi Ruh Estetik ve Plastik Cerrahi 0 27 Nisan 2023 21:14
Karın germe ameliyatı nedir? Fiona Estetik ve Plastik Cerrahi 1 08 Nisan 2023 16:37
Karın germe ameliyatı nasıl olur? Fiona Estetik ve Plastik Cerrahi 0 08 Nisan 2023 15:36
Mini karın germe ve tam karın germe nedir? Fiona Estetik ve Plastik Cerrahi 1 08 Nisan 2023 15:35
Karın Germe Operasyonları Fiona Estetik ve Plastik Cerrahi 0 22 Mart 2023 17:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net