Forum Logo




Ameliyatsız Vücut Şekillendirme


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Mayıs 2023, 07:14   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Ameliyatsız Vücut Şekillendirme




Ameliyatsız Vücut Şekillendirme
Www.TrendForum.Net

Eski yöntemlerle yapıldığında günlerce dinlenme gerektiren estetik operasyonlar, artık ağrısız ve acısız bir şekilde kolayca uygulanabiliyor. Yeni teknolojiyle geliştirilen yöntemler, vücut şekillendirmede estetik cerrahi işlemlerinin yönünü değiştiriyor. Böylece kadınlar, hayal ettikleri vücuda daha kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner ameliyatsız vücut şekillendirmeyle ilgili şu önemli bilgileri aktarıyor:

“Çok sayıda temel bilimcinin geçmişten günümüze yapmış olduğu buluşlar ve ortaya koydukları bilimsel kuramlar sayesinde geliştirilen teknolojiler hayatın her alanında olduğu gibi estetik amacıyla da kullanılmaktadır. Özellikle son yıllarda teknolojide meydana gelen gelişmeler estetik alanında çok büyük bir çığır açtı. Bunun sonucunda yapılacak işlemlerin planlanma aşamasından estetik ameliyatların sonuçlarının mükemmelleştirilmesine kadar pek çok aşamada geliştirilen teknolojiler, tedavinin bir parçası haline geldi. Üstelik bu teknolojiler, yüz gençleştirme ve vücut şekillendirmede pek çok cerrahi işlemin daha az tercih edilmesine veya daha ağır bozuklukların ortadan kaldırılmasında kullanılmasına sebep olmaktadırlar. Örneğin, burun veya meme ameliyatı olmak isteyen bir kişide bir üç boyutlu görüntüleme ve simülasyon sistemi olan 3D Vectra teknolojisiyle hastanın istediği meme boyutu ve burun şeklinin ameliyat sonrası nasıl bir görüntü oluşturacağı önceden izlenebilmektedir.”

“Odaklı ultrason ve çok kutuplu radyofrekans teknolojileri (Ulthera, Ulthrashape ve 3DEEP RF) ile uygun kişilerde ameliyatsız yüz gençleştirme ve bölgesel incelme sağlanabilirken, lazer teknolojileri ile (Lazer Lipoliz, Slim Lipo, Smart Lipo, Fraksiyonel Erbiyum Yag 1540, Max G, DEEP IR, v.b.) yine minimal invaziv bölgesel incelme ve ameliyatsız yüz gençleştirme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Yine lazerler (Palomar ICON) cilt lekeleri, varisler, dövmeler ve istenmeyen tüylerin ortadan kaldırılmasında en çok tercih edilen yöntemlerin başında gelmektedir.

Bu yöntemler estetik cerrahinin çoğunlukla bir alternatifi değil bir parçasıdır. Kök hücre teknolojisi ve tedavisi ise saçtan tırnağa tüm yüz ve vücutta gençleşme ve yenilenme sağlar. Hangi yöntemin ve cihazın hangi durumda nasıl kullanılacağı kişinin değerlendirmesi sonucunda kişiye özel belirlenir. Teknoloji kullanımın temel avantajı uygulama daha etkin ve başarılı sonuçlar sağlarken kişin sosyal hayata çok daha erken dönmelerini sağlamalarıdır. Hatta bazı işlemler bittiği anda kişi sosyal hayatına ve işine geri döner.”
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ameliyatsız, vücut, Şekillendirme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Vücut Geliştirme Nedir? Vücut Geliştirme Tarihi Asi Ruh Vücut Geliştirme ve Fitness 0 02 Mayıs 2023 20:47
Fit ve Kaslı Bir Vücut Adem Trend Sözlük 18 26 Nisan 2023 18:15
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği Mümkün Mü? Asi Ruh Estetik ve Plastik Cerrahi 3 22 Mart 2023 18:54
Yutulabilir mide balonu ile ameliyatsız zayıflama! Beatrice Kilo vermek istiyorum 5 08 Ocak 2023 18:57
Ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları nelerdir? DeepSilence Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 0 10 Kasım 2022 10:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net