Forum Logo




Yaza Doğru Vücut Bakım Rehberi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Mayıs 2022, 13:26   #1
Çevrimiçi
Yaza Doğru Vücut Bakım Rehberi




Yaza Doğru Vücut Bakım Rehberi
Www.TrendForum.Net

Mevsim değişikliklerinde cilt bakım rutininizi nasıl değiştiriyorsanız, aynı müdahaleyi vücut bakım ürünlerinize ve uygulamalarınıza da yapmanız gerekiyor. Kışın matlaşan, cansızlaşan teninizi bikini sezonuna hazırlamak için uygulayabileceğiniz bakım adımlarını keşfedin.

Kuru Fırçalama
Kuru fırçalama tekniğiyle kış ikilimin geride bıraktığı kuru dokudan ve teninizi örten ölü deriden kurtulun, cildinizi pürüzsüzleştirin, kan dolaşımını hızlandırın ve cilt kalitenizi yükseltin.

Derinlemesine Temizlik
Hem ölü deriden kurtulmak hem de cildinize ihtiyacı olan canlılığı ve nemi vermek için vücut scrub'ları harika bir seçenek.

Cildi Yenileyin
Özellikle vücut aknelerinden kurtulmak ve tamamen yenilenmiş bir görünümle yaza merhaba demek için kimyasal peeling ürünlerini bakım rutininize dahil edin.

Vücut Sıkılaştırıcı
Selülit ve sarkmalarla mücadele etmek için bol su içmek, beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmek ve spor yapmanın yanında bakım ürünleriyle de vücudunuza destek olun. Ekstra etkili bir sonuç için özel masaj hareketleri de uygulayabilirsiniz.

Nemlendirici
Kış soğuklarında iyice kuruyan cildinizi özel bir nem programına dahil etmelisiniz. Duştaki su sıcaklığını artık biraz düşürün ve her gün sadece yüzünüze değil vücudunuza da nemlendirici uygulayın.

Yağ Bakımı
Fazla kuru bir ciltten şikayetçiyseniz ya da kendini yenileyen cildinize ekstra destek olmak istiyorsanız cilde hızlıca emilen kuru bakım yağlarından faydalanın.

Güneş Kalkanı
Yazlık gardırobunuzla birlikte artık vücudunuz da güneşin zararlı ışınlarına maruz kalacak. Sadece plajda değil, evden çıkarken açıkta kalan her bölgeye güneş koruyucu sürmeyi unutmayın.

alıntı
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakım, doğru, rehberi, vücut, yaza


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Vücut Geliştirmek Kısır mı yapıyor? Beatrice Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 2 17 Mayıs 2022 16:44
Vücut Geliştime Definisyon Diyeti Beatrice Sağlıklı Beslenme 5 11 Mayıs 2022 16:22
Âdet, lohusalık hallerinde vücut temizliği yapmanın, sakıncası var mıdır? mamihlapinatapai İslamda Kadın ve Aile 0 06 Mayıs 2022 13:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net