Forum Logo




WhatsApp, gruplar için yeni bir kısayol üzerinde çalışıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:15   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
WhatsApp, gruplar için yeni bir kısayol üzerinde çalışıyor




WhatsApp, gruplar için yeni bir kısayol üzerinde çalışıyor
Www.TrendForum.Net

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, masaüstü sürümünde gruplar için sessize alma kısayolu test ediyor! İşte detaylar...

WhatsApp, son zamanlarda mobil yerine masaüstü sürümüne odaklanmış durumda. Hatta WABetaInfo, bu hafta tam olarak üç adet yeniliğin web sürüm için test edildiğini paylaştı. Anlık mesajlaşma platformunun en çok kullanılan uygulama olması web sürümün de tercih edilişini beraberinde getiriyor. WABetaInfo, bugün blog hesabından paylaştığı haberde masaüstü için yeni bir kısayol test edildiğini paylaştı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp, masaüstünde gruplar içim sessize alma kısayolunu test ediyor!
WhatsApp, kısa süre önce gruplar için ekleme limitini 1024 kullanıcıya kadar yükseltti. Fazla kişinin olduğu gruplar, bildirim yönünden trafiğe neden oluyor. Bu nedenle bazı kullanıcılar, gruplardan çıkmak yerine Sessize Al seçeneğini tercih ediyor. WhatsApp da kullanıcıların bu tarz bir sorunu yaşamaması adına gruplar için Sessize Alma Kısayolu geliştiriyor.



WhatsApp gruplar için Sessize Alma Kısayolu özelliği, adından da anlaşıldığı gibi masaüstü sürümden grupları kolayca susturmayı sağlayacak. Bu kısayol, yukarıda yer alan görselde göründüğü gibi arama butonunun sağ tarafında yer alacak. Şimdilik test aşamasında olan fonksiyonun kararlı sürüme ne zaman geleceği belli değil.

Anlık haberleşme uygulaması, ek olarak geçtiğimiz günlerde gruplar için otomatik olarak sessize alma özelliğini duyurdu. Bu özellik, çok fazla bildirim gelen WhatsApp grubunun bildirimlerini otomatik olarak devre dışı bırakacak.

Platform aynı zamanda ek olarak sadece bu hafta Aramalar sekmesi ve kişi kartlarının sohbet içerisinde paylaşma özelliğini de masaüstü için getirdiğini açıkladı. WhatsApp masaüstü için Aramalar sekmesi sayesinde daha arama geçmişi masaüstünde görünecek. Yani platform kullanıcılarının web sürümde daha iyi deneyim yaşaması için yenilikler ve iyileştirmeler yapıyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, çalışıyor, gruplar, için, kısayol, whatsapp, yeni, Üzerinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple, M3 İşlemcili Yeni iMac Pro Üzerinde Çalışıyor Olabilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 06 Temmuz 2022 20:26
OPPO, İki Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Temmuz 2022 21:03
WhatsApp, Çevrimiçi Durumu Gizleme Özelliği Üzerinde Çalışıyor KoJiRo Whatsapp 0 04 Temmuz 2022 20:34
Hideo Kojima, Yeni Bir Xbox Oyunu Üzerinde Çalışıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:59
Apple, 3nm M2 Pro İşlemcisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net