Forum Logo




Direkt WhatsApp uygulamasından kişi eklemek veya düzenlemek mümkün hale geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Nisan 2023, 21:40   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Direkt WhatsApp uygulamasından kişi eklemek veya düzenlemek mümkün hale geliyor




Direkt WhatsApp uygulamasından kişi eklemek veya düzenlemek mümkün hale geliyor
Www.TrendForum.Net

WhatsApp, kullanıcıların uygulamadan çıkmadan kişi eklemesine veya kullanıcı bilgilerini düzenlemesine olanak tanıyan yeni bir özellik test etmekte. İşte detaylar:

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini artırmak için yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse şirket şimdilerde kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini sağlayacak yeni bir özellik test etmekte.

WhatsApp'ta kişileri uygulama içerisinde yönetin

WhatsApp'ta kişi ekleme seçeneği bulunmaktadır. Ancak bu sekme sizi rehber uygulamanıza yönlendirmekteydi. Bu sebeple yakın bir zamanda WhatsApp, kullanıcıların uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan kişi eklemesine veya bilgilerini düzenlemesine olanak tanıyan yeni bir özellik yayınladı. Şimdilik beta kullanıcılarına sunulan bu özellik sayesinde bazı beta kullanıcıları artık WhatsApp'tan ayrılmadan kişi listelerine veya Google hesaplarına kolayca yeni kişiler ekleyebilmekte.



Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere yayınlanan yeni özellik ile birlikte doğrudan WhatsApp uygulaması içinden kişi eklemeniz mümkün. Bu özelliği kullanmak için WhatsApp içindeki kişiler listenizden Yeni kişi seçeneğini seçmelisiniz. Daha sonra yukarıdaki ekran görüntüsündeki gibi bir ekran karşınıza çıkacaktır. Bu sekmeden yeni kişi ekleyebilirsiniz.

Bu yeni güncelleme ile birlikte düzenlemek istediğiniz kullanıcının profiline girerek düzenleme işlemi de yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra WhatsApp'tan size ulaşmaya çalışan bilinmeyen numaraları da kişiler uygulamasına geçmeden kişiler listenize eklemeniz mümkün. Şimdilik beta kullanıcılarına sunulan bu güncellemenin yakın bir zamanda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
direkt, düzenlemek, eklemek, geliyor, hale, kişi, mümkün, uygulamasından, veya, whatsapp


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
WhatsApp'ın masaüstü sürümüne kilit özelliği geliyor DeepSilence Whatsapp 0 25 Kasım 2022 10:15
WhatsApp'ın masaüstü sürümüne kilit özelliği geliyor DeepSilence Whatsapp 0 22 Kasım 2022 09:12
Instagram Uygulamasından Gönderi Zamanlama Mümkün Hale Geliyor KoJiRo İnstagram 0 23 Ekim 2022 11:20
#WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor Beatrice Whatsapp 0 11 Ağustos 2022 16:37
WhatsApp Masaüstü Uygulamasına Şikayet Et Seçeneği Geliyor KoJiRo Whatsapp 0 12 Temmuz 2022 10:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net