Forum Logo




WhatsApp'a yeni özellik: Direkt uygulama içerisinden ekran paylaşımı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 18:57   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
WhatsApp'a yeni özellik: Direkt uygulama içerisinden ekran paylaşımı




WhatsApp'a yeni özellik: Direkt uygulama içerisinden ekran paylaşımı
Www.TrendForum.Net

Kendini geliştirmeye devam eden WhatsApp, şimdilerde yeni bir özellik test ediyor. İşte görüntülü aramalar esnasında kullanabileceğiniz özelliğin detayları:

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Beta sürümünde yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda WABetaInfo tarafından ortaya çıkan yeni bir rapor ise şirketin oldukça işlevli yeni bir özelliği test ettiğini ortaya çıkardı.

WhatsApp'ta görüntülü arama esnasında ekran paylaşımı yapabileceksiniz

WhatsApp, Android uygulamasında sesli ve görüntülü aramaları iyileştirmek için çalışmaya devam ediyor. Android için WhatsApp beta 2.23.10.4 güncellemesinde cevapsız aramaların rengiyle ilgili değişiklikler getiren WhatsApp, şimdi de kullanıcıların görüntülü arama sırasında ekranlarını kolayca paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği test ediyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi arama kontrolü kısmında bulunan yeni simgeye dokunduğunuzda ekranınızı paylaşmanız istenecek. Ekranınızı paylaşmaya karar verdiğinizde, ekranınızda görüntülenen her şey kaydedilecek ve alıcı ile paylaşılacak. Ayrıca bu özellik üzerinde tam kontrole sahipsiniz. Yani görüntülü arama sırasında ekran içeriğinizin sürekli olarak iletilmesine rağmen işlemi istediğiniz zaman durdurabilirsiniz.

Henüz test aşamasında olan bu özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte Android'in eski sürümlerine sahip kullanıcılar ile ekran paylaşımı yapamayabilirsiniz. Örneğin eski sürümü kullanan herhangi bir kullanıcının bulunduğu büyük grup aramalarında ekran paylaşımı çalışmayabilir.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
[
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
direkt, ekran, içerisinden, paylaşımı, uygulama, whatsappa, yeni, özellik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Direkt WhatsApp uygulamasından kişi eklemek veya düzenlemek mümkün hale geliyor DeepSilence Whatsapp 0 09 Nisan 2023 21:40
WhatsApp'a yeni özellik Beatrice Whatsapp 0 24 Şubat 2023 23:54
WhatsApp’a “Aa Böyle Bir Özellik mi Varmış?” Demenizi Engelleyecek Özellik Geliyor DeepSilence Whatsapp 0 24 Kasım 2022 09:20
#WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor Beatrice Whatsapp 0 11 Ağustos 2022 16:37
WhatsApp’a beklenen özellik Beatrice Whatsapp 0 18 Mayıs 2022 19:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net