Forum Logo




Whatsapp'a yeni arama özelliği eklendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ekim 2023, 01:16   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Whatsapp'a yeni arama özelliği eklendi




Whatsapp'a yeni arama özelliği eklendi
Www.TrendForum.Net

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, durum güncellemelerinde ve kanallarda arama yapmayı mümkün kılan yeni bir özellik ekledi.

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a sık sık yeni tasarım ve işlevsellik özellikleri geliyor. Bu sürekli değişiklikler arasında özellikle son güncellemelerle birlikte gelen kanallar dikkat çekiyor. Bunun gibi özelliklerle birlikte durum güncellemelerinin bulunduğu sayfa dolmaya başlayınca Whatsapp kolaylaştırıcı bir özellik eklemeye karar verdi.
Artık durum güncellemelerinde ve kanallarda arama yapmak mümkün olacak
Android için WhatsApp'ın beta sürümüne eklenen yeni bir tasarım değişikliği, kullanıcıların hızlıca favori içerik oluşturucularını ve durum güncellemelerini bulmalarını kolaylaştıracak. Raporlara göre sayfanın sağ üst kısmında geleneksel bir büyüteç simgesiyle yeni bir arama işlevi gelecek.

Bu özel kullanıcı arayüzü, durumlar sekmesinde hızlı bir arama yapılmasına imkan tanıyarak, bir kişinin son durum güncellemesini veya beğendiğiniz bir içerik oluşturucunu olsun favorilerinizi kolayca bulmanıza yardımcı olacak.
Yapay zeka etkisi: WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!
Durum güncellemeleri sekmesinde durum ve kanalların birleştirilmesi, kullanıcıların favori kullanıcılarını veya yaratıcılarını bulma yeteneğini azalttığı için bu özellik oldukça önemli. Bu sorun da Android için WhatsApp beta sürümü 2.23.20.16 ile düzelmiş durumda.
WhatsApp'taki yenilikler sadece tasarım ve kullanıcı deneyimiyle sınırlı değil; aynı zamanda kullanıcı güvenliği de ön planda. Geçtiğimiz haftalarda, geliştiricilerin parolalar üzerinde çalıştığını ve Google Password Manager'ın varsayılan şifre yöneticisi olacağı belli oldu.
Ayrıca, Sohbet Kilidi özelliği ile Mayıs ayında gizlilik konusunda ek bir adım atılmış oldu. Bu özellik, hassas sohbetleri gizleyerek Kilitli Sohbetler adlı özel bir bölüme yerleştiriyor ve erişim için biyometrik kimlik doğrulaması gerektiriyor. WhatsApp, kullanıcılarına hem içerik hem de güvenlik anlamında daha kapsamlı bir deneyim sunma yolunda hızla ilerliyor.
Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arama, eklendi, whatsappa, yeni, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter DM'e WhatsApp'ı Aratmayacak Yeni Özellikler Eklendi (Daha Fazlası da Yolda) DeepSilence Twitter 1 10 Mayıs 2023 11:56
WhatsApp, uygunsuz mesajlar için yeni özelliği test ediyor! DeepSilence Whatsapp 0 07 Mayıs 2023 16:20
WhatsApp'ın yeni özelliği belli oldu: Bireysel Sohbet Kilidi DeepSilence Whatsapp 1 16 Nisan 2023 14:29
WhatsApp'ın masaüstü sürümüne kilit özelliği geliyor DeepSilence Whatsapp 0 25 Kasım 2022 10:15
WhatsApp'ın masaüstü sürümüne kilit özelliği geliyor DeepSilence Whatsapp 0 22 Kasım 2022 09:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net