Forum Logo




WhatsApp HD fotoğraf ve video gönderme özelliği iPhone'lara geldi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Aralık 2023, 10:20   #1
Çevrimiçi
WhatsApp HD fotoğraf ve video gönderme özelliği iPhone'lara geldi




WhatsApp HD fotoğraf ve video gönderme özelliği iPhone'lara geldi
Www.TrendForum.Net

WhatsApp'ın birkaç ay önce Android kullanıcılarına sunduğu HD kalitede fotoğraf ve video gönderme özelliği şimdi de iPhone'lar için yayınlandı.

WhatsApp'ta gönderdiğiniz fotoğrafın kalitesi sık sık sıkıştırılıyor. Bu nedenle gönderdiğiniz fotoğraflar, orijinal kalitede karşı tarafa ulaşmıyor.

Uygulama, daha hızlı dosya aktarımları için görüntü kalitesini varsayılan olarak yaklaşık yüzde 70 oranında düşürüyor.

Ancak son yayınlanan özellikle birlikte, artık kullanıcıların HD kalitede fotoğraf ve video göndermesinin önü açılmıştı.
Yeni özellik iPhone'lara geldi

WhatsApp'ın birkaç ay önce Android kullanıcılarına sunduğu HD kalitede fotoğraf ve video gönderme özelliği şimdi de iPhone'lara geldi.

Aslına bakacak olursak, birçok iPhone kullanıcısına bu özellik gelmişti. Ancak şimdi, yeni özellik küresel olarak tüm kullanıcılara ulaştı.

Artık iPhone sahipleri, fotoğraf veya video gönderecekleri ekranın sağ üst kısmında bulunan "HD" seçeneğine dokunarak, yüksek kalitede içerikler gönderebilecek.

Yeni özelliğin maksimum 2 GB boyutlu fotoğraf ve videolar için kullanılabildiğini hatırlatalım..

iPhone kullanıyorsanız da App Store'a gidin ve WhatsApp sürümünü kontrol edin. Eğer kullandığınız sürüm kodu 23.24.73 ise HD fotoğraf ve video gönderme özelliği aktif hâle gelmiş demektir.

ensonhaber
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fotoğraf, geldi, gönderme, iphonelara, video, whatsapp, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iOS 16.6 ile iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması iPhone'lara geliyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Mayıs 2023 09:14
Whatsapp ta en basit yüksek kaliteli fotoğraf gönderme ayari DeepSilence Whatsapp 0 16 Nisan 2023 13:21
iOS 17'den Yeni Bilgiler Geldi: İşte iPhone'lara Gelmesi Muhtemel Yeni Özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Nisan 2023 15:22
WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği Herkese Açılıyor KoJiRo Whatsapp 0 30 Haziran 2022 14:09
iOS 16 ile iPhone'lara Gelmesini Beklediğimiz En Önemli 5 Yeni Özellik KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 25 Mayıs 2022 22:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net