Forum Logo




WhatsApp renkleri değişiyor! İşte yeni hali


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Ocak 2024, 09:17   #1
Çevrimiçi
WhatsApp renkleri değişiyor! İşte yeni hali




WhatsApp renkleri değişiyor! İşte yeni hali
Www.TrendForum.Net

WhatsApp, iOS uygulamasında ana temanın renkleriyle oynamanıza izin verecek. Böylece uygulama daha kişisel olacak.



WhatsApp basit arayüzü ve kolay kullanımıyla her kesimden kullanıcıya hitap etmeyi başarıyor. Ancak platfrom, iOS sürümüne uyguladığı son değişiklikle birlikte kullanıcılara daha fazla özelleştirme seçeneği sağlıyor. iOS için WhatsApp Beta uygulamasında ana tema rengini değiştirmek artık mümkün.

WhatsApp iOS uygulamasında ana temayı değiştirmek mümkün olacak

WhatsApp, uygulamanın görünümünü kişiselleştirmeye olanak tanımak için daha fazla seçenek üzerinde çalışıyor. Platformun son beta güncellemesinde yeni bir tema özelleştirme özelliği olduğu ortaya çıktı. Bu, kullanıcıların WhatsApp uygulamasının tema rengini değiştirmesine izin verecek.



Şu anda WhatsApp, kullanıcı arayüzünde yeşil ve tonlarını tercih ediyor. Beta test kullanıcıları ise artık simge ve rozetler gibi öğeleri değiştirmek için renk paletinden seçim yapma hakkına sahip olacak. Yeni tema özelleştirmesi; kullanıcıların mavi, pembe, beyaz gibi farklı renkleri seçmesine olanak tanıyacak.

Bu özellik, uygulamanın ana temasına ek olarak, mesaj balonlarının renklerini de özelleştirmek için kullanılabilir. Bu sayede uygulamada tamamen özelleştirilmiş temalar oluşturmak da mümkün hale gelir.

Öte yandan WhatsApp, 2024 yılı itibarıyla yedeklemede değişikliğe gidiyor. Artık Android kullanıcılarının Google Drive alanını tüketecek. Şirket, ilk olarak geçtiğimiz ay yedeklemelerin Drive alnına taşınacağını ifade etmişti.



Tema özelleştirme hala geliştirilme aşamasında ve beta test kullanıcılarına sunulmuş durumda. Ancak kişiselleştirme seçeneklerinin, Android ve iOS’taki kararlı sürümlerde ne zaman kullanıma sunulacağı belli değil.

Peki, siz WhatsApp iOS değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Ocak 2024, 09:42   #2
Çevrimiçi
Yanıt: WhatsApp renkleri değişiyor! İşte yeni hali




Canları sıkılıyor heralde
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değişiyor, hali, renkleri, whatsapp, yeni, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tüm hislerini anlattı! İşte cinsiyet değiştiren efsane WWE güreşçisinin akıllara durgunluk veren yeni hali BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 20 Eylül 2023 17:16
WhatsApp'tan yeni özellik: Aramalarda yeni dönem başlıyor Beatrice Whatsapp 5 18 Eylül 2023 17:09
Songül Karlı estetik yaptırmaya devam ediyor! İşte son hali KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 09 Temmuz 2023 16:16
Kilolar gittikçe gençleşti! İşte Kuşum Aydın'ın son hali... Beatrice Ünlülerin Dünyası 2 07 Nisan 2023 15:32
Instagram baştan aşağı değişiyor! Resmen açıklandı! Yeni güncelleme beğeni rekoru kıracak! Beatrice İnstagram 4 22 Ocak 2023 09:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net