Forum Logo




WhatsApp’tan iOS kullanıcılarını sevindirecek özellik!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Ocak 2024, 15:10   #1
Çevrimiçi
WhatsApp’tan iOS kullanıcılarını sevindirecek özellik!




WhatsApp’tan iOS kullanıcılarını sevindirecek özellik!
Www.TrendForum.Net

WhatsApp yeni çıkartma oluşturucusunun özelliklerini iOS kullanıcıkları için yeniledi. Şimdilik bu yeni özellik Android'de kullanılamıyor.



Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, zaman zaman güncellemeler yaparak kendini hatırlatmayı başarıyor. WhatsApp bu sefer iOS kullanıcılarının yüzünü güldürecek. WhatsApp’ın iOS’a özel çıkartma oluşturucusunu kullanarak sohbetleriniz daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. İşte detaylar…

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle iOS kullanıcılarını daha kolay çıkartma oluşturabilecek!

WhatsApp hayatımızı kolaylaştırmanın yanı sıra renklendirmek için de harekete geçiyor. Ne yazık ki bu yeni özellik Android kullanıcılarını kapsamayacak. Hatta eski sürüm kullanan iOS kullanıcıları bile bu yeni özellikten faydalanamayacak. Çünkü yalnızca iOS 17 veya daha yeni sürümlerde özel çıkartmalar yapabilirsiniz.



WhatsApp, iOS 17 veya sonraki sürümlere sahip kullanıcılar için özel bir çıkartma oluşturucuyu kullanıma sunuyor. Daha önce galerinizdeki görüntüleri uygulamaya sürükleyip çıkartmalar oluşturabiliyordunuz. Bu yeni özellik sayesinde artık bu fotoğrafların üzerinde çizim yapabilir, hatta metin ekleyebilirsiniz.

WhatsApp’ın iOS 17 ve sonraki sürümlerine özel bu yeni özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları sırasıyla takip edin.

Öncelikle seçtiğiniz görselden çıkartma oluşturmak için uygulamanın çıkartma tepsisini açın.
Ardından Çıkartma oluştur öğesini seçin.
Galerinizden bir görsel seçin. Buradan bir kesme seçip, metin ekleyerek ve üzerine çizim yaparak çıkartmanızı özelleştirmeye devam edebilirsiniz.
Ayrıca, çıkartma tepsisini açıp, değiştirmek istediğiniz çıkartmaya uzun basarak ya da çıkartmayı düzenle seçeneğini seçerek önceden yapılmış çıkartmaları düzenleyebilirsiniz .

Web için WhatsApp’ın çıkartma aracı var. Ancak WhatsApp kullanıcıları çıkartmaları mobil uygulama üzerinden yapmayı daha pratik buluyor. Bu yeni özellik birçok kolaylık sunuyor. Ancak bir dezavantajı var. Yalnızca iOS 17 ve daah üzeri sürüme sahip kullanıcılar bu özellikten yaralanabilecek.

Android’deki kullanıcılar şimdilik yalnızca özel çıkartmaları görüntüleyebilecek. Ayrıca bu çıkartmalara bunlara tepki verebilecek. Ne yazık ki Android kullanıcılarının böyle çıkartmalar oluşturmak için başka yöntemlere başvurması gerekiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ios, kullanıcılarını, sevindirecek, whatsapp’tan, özellik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
WhatsApp'ta kanallar için yeni özellik Beatrice Whatsapp 0 10 Ekim 2023 18:01
WhatsApp'a yeni özellik Beatrice Whatsapp 0 24 Şubat 2023 23:54
WhatsApp’a “Aa Böyle Bir Özellik mi Varmış?” Demenizi Engelleyecek Özellik Geliyor DeepSilence Whatsapp 0 24 Kasım 2022 09:20
#WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor Beatrice Whatsapp 0 11 Ağustos 2022 16:37
WhatsApp’a beklenen özellik Beatrice Whatsapp 0 18 Mayıs 2022 19:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net