Forum Logo




WhatsApp'tan dikkat çeken yenilik! Görenler yararlı bulacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Kasım 2022, 10:12   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
WhatsApp'tan dikkat çeken yenilik! Görenler yararlı bulacak




WhatsApp'tan dikkat çeken yenilik! Görenler yararlı bulacak
Www.TrendForum.Net

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'a biri devrim niteliğinde olmak üzere bazı yenilikler gelmişti. Ancak WhatsApp bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Bu kez yenilik, WhatsApp Business'ın beta sürümünde keşfedildi.

Tahminlere göre keşfedilen bu yenilik, WhatsApp Business kullananlar tarafından yararlı bulunacak. Yeniliğin içindeki "Facebook ve Instagram detayı" ise ilgi görecek gibi duruyor.

WhatsApp son zamanların en çok konuşulan sosyal medya platformlarından biri oldu. Bunun en büyük sebeplerinden biri, iOS ve Android uygulamaları bulunan WhatsApp'ın WhatsApp çevrimiçi bilgisini gizleme özelliği sunmasıydı. Bu özellik, birçok kullanıcı tarafından bir devrim olarak kabul edildi.

Kimileri bu özelliği yararlı bulurken, kimileri de iyi bir özellik olmadığından bahsetti. WhatsApp'ın daha birçok yeniliğe imza atacağı düşünülürken, WhatsApp Business'ın beta sürümünde keşfedilen bir yenilik dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İŞTE WHATSAPP'IN DİKKAT ÇEKEN YENİLİĞİ!

WABetaInfo'nun aktardığına göre WhatsApp, işletmeleri yeni müşteriler getirmek için hesaplarını Facebook ve Instagram'a bağlanmaya zorluyor. WhatsApp'ın şimdi işletmelere yeni müşteriler kazanmanın bir yolunu önermek adına yeni bir uygulama içi banner sunduğu belirtildi.

Bu yenilik, uygulamanın en güncel beta sürümlerinden birini kullanan ancak WhatsApp hesabını Facebook ve Instagram'a bağlamayan bazı işletmeleri yakından ilgilendirecek.

Daha önce WhatsApp'ın işletmeler için bir tür araçlar sekmesi yayınladığı görülmüştü.




Aktarılanlar göre yeni uygulama içi banner ise WhatsApp Business'ı açarken görünecek ve işletmelere hesaplarını Facebook veya Instagram'a bağlayarak yeni müşterilere ulaşmanın bir yolunu önerecek. Şirketlerin hesaplarını bağladıktan sonra, bu platformlarda reklam yayınlayarak yeni takipçilere ulaşabileceği aşikar.

Kaynak, yanlış bilgilendirmeyi önlemek için bu konuda "Bu reklamların yalnızca Facebook ve Instagram'da görüneceğini unutmayın. WhatsApp, gelecek için uygulamalarında herhangi bir reklam türünü test etmiyor" diyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE...

Yeni uygulama içi banner, Android ve iOS için WhatsApp Business'ın en yeni beta sürümlerinden birini yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Önümüzdeki günlerde bunun daha fazla kullanıcıya sunulması bekleniyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bulacak, çeken, dikkat, görenler, whatsapptan, yararlı, yenilik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ekim ayında gerçek aşkı bulacak burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 20 22 Ekim 2023 00:33
İlayda Alişan'dan dikkat çeken çıkış: Erkek başroller daha fazla para kazanıyor KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 29 Haziran 2023 01:18
Şahan Gökbakar'dan yerli otomobil Togg'la ilgili dikkat çeken paylaşım KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 30 Ekim 2022 11:39
Yabancı kuralında dikkat çeken detay! Hasic ve Gudjufi... KoJiRo Beşiktaş 0 19 Haziran 2022 10:58
Gedson için yönetimden dikkat çeken sözler: "İzlemek isteyenler..." KoJiRo Beşiktaş 0 13 Haziran 2022 21:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net