Forum Logo




Yeni Walking Dead Dizisinden Beklenen Fragman Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2024, 18:47   #1
Çevrimiçi
Yeni Walking Dead Dizisinden Beklenen Fragman Çıktı




Yeni Walking Dead Dizisinden Beklenen Fragman Çıktı
Www.TrendForum.Net

The Walking Dead'in sevilen karakterleri Rick ve Michonne'un yeni maceralarını ekrana taşıyacak olan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinden ilk uzun fragman yayınlandı.


25 Şubat'ta izleyici ile buluşacak The Ones Who Live için tanıtım çalışmalarına hız veren AMC kanalı, heyecanla beklenen diziden ilk uzun fragmanı yayınladı.

[YOUTUBE]o_kTUnzp5ng[/YOUTUBE]
The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat'ta Başlayacak

Uzunca bir süre dizinin ana karakteri olan Rick Grimes dokuzuncu sezonda diziden ayrıldığında, serinin yaratıcılarının planı Rick'in hikâyesini bir sinema filmiyle devam ettirmekti. Ancak bu film projesi bir türlü hayata geçirilemedi. Bu da Rick'in hikâyesinin yarım kalmasına sebep oldu. Neyse ki önümüzdeki ay yayınlanacak The Ones Who Live dizisi, yarım kalan bu hikâyeyi geç de olsa tamamlayacak.

The Walking Dead: The Ones Who Live, birbirlerinden uzun süre ayrı kalan Rick ile Michonne'un tüm zorlukları aşıp birbirlerini bulma çabalarına odaklanıyor. Bu şekilde başlayacak dizinin bir noktada bu ikisinin hayatta kalmak için birlikte vereceği mücadeleye evrileceği tahmin ediliyor. Andrew Lincoln ve Danai Gurira'nın Rick ve Michonne rollerine geri dönecekleri dizinin oyuncu kadrosunda Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn ve Matt Jeffries de yer alıyor.

Son yılların en başarılı dizilerinden olan The Walking Dead 2022 yılında ekranlara veda etmiş olsa da bu kıyamet sonrası dünyada geçen yeni diziler Walking Dead'in mirasını yaşatmaya devam ediyor. Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan bu evrende geçen dizilere çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Söz konusu bu yeni dizi, orijinal dizinin en sevilen karakterlerinden olan Rick ve Michonne'un yeni maceralarına odaklanan The Walking Dead: The Ones Who Live olacak.


kaynak: donanımhaber
Gabriel bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beklenen, çıktı, dead, dizisinden, fragman, walking, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
The Walking Dead adlı diziyi izlediniz mi? devriksekiz Trend Anketler 3 04 Mart 2024 08:10
Merakla beklenen Xiaomi 14 Pro özellikleri ortaya çıktı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 4 27 Mayıs 2023 14:09
Samsung Galaxy F54 5G'nin fiyatı ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Mayıs 2023 08:51
Xiaomi 13T Pro ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Nisan 2023 21:40
the walking dead Beatrice Trend Sözlük 1 22 Kasım 2022 22:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net