Forum Logo




Mr and Mrs Smith Dizi Olarak Ekrana Dönüyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2024, 18:48   #1
Çevrimiçi
Mr and Mrs Smith Dizi Olarak Ekrana Dönüyor!




Mr and Mrs Smith Dizi Olarak Ekrana Dönüyor!
Www.TrendForum.Net

Pandemi ile birlikte sinema salonlarının kapanmasıyla dijital içerik platformları önem kazandı. Amazon Prime Video son zamanlarda popüler içerikleri bünyesinde toplamaya başladı. Bununla birlikte bir dönemin reyting rekorları kıran filmi Mr and Mrs Smith’i yeniden bir dizi olarak yayınlamaya karar verdi. İşte detaylar.


Mr and Mrs Smith Amazon Prime’da seyirciyle buluşacak!

2005 yapımı casusluk filmi olan Mr and Mrs Smith bir dizi olarak ekranlara dönüyor. Amazon Prime Video, sekiz bölümlük casus komedi dizisi Mr. and Mrs. Smith’in resmi fragmanını paylaştı.Dizinin başrollerini Donald Glover ve Maya Erskine, üstleniyor. Oyuncular gizemli kurum için her hafta riskli işler üstlenen ve evli bir çift gibi davranan casusları canlandırıyor.



Dizi evli iki casusu konu alıyor. İki yalnız yabancı olan John ve Jane, gizemli bir casus teşkilatında çalışan bir işe giriyor. Bu casusluk şirketi, onlara zenginlik, dünya seyahatleri ve Manhattan’da rüya gibi bir hayat sunuyor. Daha sonra John ve Jane görev için evleniyor. Ayrıca John ve Jane bu evlilik sayesinde artık Mr ve Mrs Smith olarak yeni bir kimliğe sahip oluyorlar. Artık evli olan John ve Jane, her hafta yüksek riskli bir göreve giderken, aynı zamanda yeni bir ilişki dönüm noktasıyla da karşı karşıya kalırlar. Birbirlerine karşı gerçek hisler beslemeye başladıklarında iş hikayeleri daha da karmaşık hale geliyor. Hangisi daha riskli, casusluk mu yoksa evlilik mi? İlk başta Donald Glover’a Phoebe Waller-Bridge eşlik edecekti. Ancak Waller-Bridge çekimler başlamadan aylar önce projede yer almaktan vazgeçti. Yapımcı ise dizinin başrolü için Maya Erskine ile görüştü. Dizinin sekiz bölümünün tamamı 2 Şubat 2024’te Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak. İlk sezonun resmi fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]AsaMWxppznk[/YOUTUBE]

Dizinin oyuncu kadrosunda Glover ve Erskine’nin yanı sıra Parker Posey, Michaela Coel, Ron Perlman, Paul Dano, Alexander Skarsgård, John Turturro, Eiza González, Sarah Paulson, Wagner Moura, Sharon Horgan, Billy Campbell ve Ursula Corbero yer alıyor.





kaynak: shiftdelete
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dizi, dönüyor, ekrana, mrs, olarak, smith


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
One UI 6.0, Ana Ekran Widget’larını Kilit Ekrana Getirecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 11 Temmuz 2023 14:12
Spice Girls bu kez beş kişi olarak dönüyor DeepSilence Müzik ve Video Dünyası 0 28 Mayıs 2023 16:26
Patti Smith - Dancing Barefoot mortal Müzik ve Video Dünyası 0 21 Nisan 2023 21:44
Granny Smith Elma Asi Ruh Trend Sözlük 1 11 Mart 2023 21:37
Sadettin Teksoy yıllar sonra ekrana dönüyor Zeytin Televizyon Dünyası 0 30 Aralık 2022 14:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net