Forum Logo




Carrie-Anne Moss’lı Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”tan İlk Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 08:45   #1
Çevrimiçi
Carrie-Anne Moss’lı Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”tan İlk Fragman




Carrie-Anne Moss’lı Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”tan İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

The Acolyte fragmanı yayınlandı. Jedi’ların çöküşüne odaklanan yeni Star Wars dizisinin başrolünde Carrie-Anne Moss yer alıyor.



The Acolyte fragmanı yayınlandı. Star Wars evreninin kronolojisinde yepyeni bir sayfayı açmaya hazırlanan dizinin ilk görüntüleri, Jedi Düzeni’nin çöküşünün aslında çok daha eskilere, Yüksek Cumhuriyet dönemine kadar uzanan köklerini gözler önüne seriyor.

The Acolyte, Yıldız Savaşları tarihinin en gizemli ve ilgi çekici projelerinden biri olarak uzun zamandır merakla bekleniyordu. İlk duyurusu Aralık 2020’deki Disney Investor Day etkinliğinde yapılan dizi aslında başta film olarak duyurulmuştu. Ardından yavaş yavaş oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı ve son olarak Matrix serisinde Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss’ın da dizide yer alacağı doğrulandı.

Dizinin ilk fragmanında, seride yer alacak heyecan verici unsurların yanı sıra etkileyici aksiyon sekansları ve kostümlere yer veriliyor. Lee Jung-jae’nin Sol adlı bir Jedi ustasını ve Amandla Stenberg’ün de eski Padawan’ını ve tehlikeli bir savaşçıyı canlandırdığı yeni dizisi, Jedi Düzeni için barış ve refahın hüküm sürdüğü Yüksek Cumhuriyet döneminde geçiyor. Ancak fragman, bu altın çağa The Acolyte’ın hikâyesiyle birlikte son verileceğini ve hayranların öncül üçlemesinde tanık olduğu Jedi Düzeni’nin çöküşüne giden yolun bu dönemde başladığını imâ ediyor.



Yayınlanan ilk fragmanda Jung-jae’nin canlandırdığı Sol ve diğer Jedi’ların, Stenberg’ün Jedi’lara saldırarak onları öldüren karakterini araştırdıkları görülüyor. Fragmanda ayrıca Usta Kelnacca ve Vernestra Rwoh gibi tanıdık Jedi karakterlerinin yanı sıra Sol, Yord ve Usta Indara gibi yeni karakterlere de yer veriliyor. Jodie Turner-Smith’in canlandırdığı karakter Mother Aniseya ise, “Bu iyilik ya da kötülük meselesi değil. Bu güç meselesi,” sözleriyle dizinin önemli bir temasına işaret ediyor.

The Acolyte Fragmanı Türkçe Altyazılı (Yeni Star Wars Dizisi) | İZLE



Fragmanın en çarpıcı anlarından biri ise sonlara doğru ortaya çıkıyor. Bir ormanın içinde kırmızı bir ışın kılıcı havada uçuşurken, birçok Jedi kendi ışın kılıçlarını harekete geçiriyor. Ardından Jedi’lar, devasa bir Güç kullanımıyla geri püskürtülüyor. Bu sahne, The Acolyte’daki karanlık taraf kullanıcılarının son derece güçlü olduklarına işaret ediyor. Bu durum, neredeyse yirmi yıl önce öncül üçlemesinde görülenlere benzer şekilde, Jedi ve Sith arasındaki büyük bir savaşa sahne olacağını gösteriyor.



Yeni Star Wars dizisi ilk iki bölümüyle 5 Haziran 2024 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. Kalan 6 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acolyte”tan, carrieanne, dizisi, fragman, moss’lı, star, wars, yeni, İlk, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Star Wars hayranları buraya! Yeni aksiyon oyunu yolda KoJiRo Oyun Haberleri 0 17 Şubat 2024 11:42
STAR WARS Jedi: Survivor Destekli AMD 23.4.3 Sürücüsü Çıktı KoJiRo Oyun Haberleri 0 29 Nisan 2023 16:13
Star Wars Visions - Volume 2 | Resmi Fragman mortal Yabancı Diziler 0 13 Nisan 2023 11:30
Star Wars Jedi: Survivor - Son Oynanış Fragmanı | PS5 DeepSilence Oyun Dünyası 0 11 Nisan 2023 16:19
Fortnite'tan Star Wars Hayranlarını Keyiflendiren Sürpriz KoJiRo Oyun Haberleri 1 27 Mayıs 2022 19:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net