Forum Logo




“Yellowstone” Final Sezonu için Planlanan Bölüm Sayısı Artırıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 09:00   #1
Çevrimiçi
“Yellowstone” Final Sezonu için Planlanan Bölüm Sayısı Artırıldı




“Yellowstone” Final Sezonu için Planlanan Bölüm Sayısı Artırıldı
Www.TrendForum.Net

Yellowstone 5. sezon 2. kısım bölüm sayısı güncellendi. Final için gün sayan Paramount Network yapımı, hikâyesini daha geniş bir şekilde tamamlayabilecek.



Yellowstone 5. sezon 2. kısım çalışmaları devam ediyor. Paramount Network imzalı modern Vahşi Batı draması ekranlara veda etmek için gün sayıyor.

Yaratıcı koltuğunu Taylor Sheridan ve John Linson ’ın paylaştığı Neo-Western türündeki Yellowstone dizisi hikâyesini anlatmaya 2018 yılında başladı. Kevin Costner’ın başrol ve yapımcı olarak dahil olduğu yapım, 5. sezon finaliyle izleyicilerine veda edecek.

Bununla birlikte Paramount’un Yellowstone planları hız kesmeden şekillendirilmeye devam ediyor. Daha önce Dutton Ailesi’nin geçmiş yıllara uzanan hikâyelerini takip eden 1883 ile 1923 dizileri ile Yellowstone evreni kendisine geniş bir anlatı dünyası kurgulamıştı. Son olarak ise ana diziden sonrasını konu alacak yeni bir spin-off için çalışmalar başlamış ve başroller için Matthew McConaughey ve Michelle Pfeiffer ikilisi ile görüşülmüştü.



Dizinin spin-off’ları her ne kadar eleştirmenlerden yüksek notlar almayı sürdürse de birçok hayran ana dizinin büyük finalini görmek için sabırsızlanıyor. Yellowstone 5. sezon birinci kısım prömiyerini Kasım 2022’de yapmış ve 1 Ocak 2023’te yayınlanan 8. bölüm A Knife and No Coin ile sezon arası vermişti.

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Bölüm Sayısı Güncellendi

Şimdi ise geri dönüş çalışmaları hız kazanıyor ve final sezonu için planlanandan daha fazla bölümün hayranları beklediği bildiriliyor.

Emmy adayı dizide Kevin Costner tarafından canlandırılan John Dutton’ın gençliğini oynayan Josh Lucas, Dutton Ailesi’nin epik hikâyesinde final için ilk planlanandan daha fazla bölüm olabileceğini açıkladı. Lucas daha önce John Dutton’ı kendi spin-off’unda canlandırmaya devam etme arzusundan da söz etmişti.



Apple TV+’ın Palm Royale isimli mini dizisinin galası sırasında Deadline’a konuşan Lucas, dizinin güncel durumu hakkında son gelişmeleri aktardı. Oyuncu, dizinin yaratıcısı Taylor Sheridan’la yaptığı görüşmelerin ardından 5. Sezon 2. Kısım için genç John Dutton rolünü bir kez daha üstlenmeyi beklediğini belirtti ve şunları kaydetti:

“Birkaç ay önce Taylor’a mesaj attım ve, ‘Hey dostum, dizide çalışmayı çok sevdim,’ dedim. O da, ‘Geri döneceğiz,’ dedi. Sanırım on ya da daha fazla bölüm çekeceğiz ve hikâyeyi bu şekilde tamamlayacağız.”

Yellowstone 5. sezon 2. kısım için önceden belirtilen bölüm sayısı 6’ydı. Lucas’ın açıklamasıyla hayranların en az 10 bölüm daha Neo-Western dünyasında maceralara atılabileceği böylece ortaya çıkmış oldu. Bu adımla birlikte final sezonu toplamda en az 18 bölümden oluşmuş olacak.

Lucas’ın genç John Dutton olarak geri döneceği kesinleşirken Costner ve Sheridan arasındaki anlaşmazlık nedeniyle Costner’ın yapıma geri dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Yellowstone 5. Sezon 2. kısım bölümlerinin 2024’ün sonunda Paramount Plus’ta yayına başlaması bekleniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
artırıldı, bölüm, final, için, planlanan, sayısı, sezonu, “yellowstone”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kuş Uçuşu dizisinin final sezonu yayın tarihi açıklandı KoJiRo Netflix 0 19 Mart 2024 13:13
Aile 30. Bölüm Final Fragmanı - Elimi Sakın Bırakma Beatrice Yerli Diziler 0 26 Ocak 2024 22:56
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. Bölüm Tanıtım (Final) DeepSilence Yerli Diziler 0 19 Mayıs 2023 00:39
Yellowstone Ulusal Parkı – ABD KoJiRo Doğa Resimleri 0 07 Mayıs 2023 14:44
Fenerbahçe, Mariano için fiyat artırıldı KoJiRo Fenerbahçe 0 29 Haziran 2022 18:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net