Forum Logo




Sydney Sweeney, “Euphoria” 3. Sezon Çekimlerinin Yakında Başlayacağını Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 09:08   #1
Çevrimiçi
Sydney Sweeney, “Euphoria” 3. Sezon Çekimlerinin Yakında Başlayacağını Duyurdu




Sydney Sweeney, “Euphoria” 3. Sezon Çekimlerinin Yakında Başlayacağını Duyurdu
Www.TrendForum.Net

Euphoria 3. sezon çekimleri yakında başlıyor. HBO dizisi yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.



Euphoria 3. sezon prodüksiyon aşamasına geçiyor. Dizinin yıldız oyuncularından Sydney Sweeney çekimlerin çok yakında başlayacağını açıkladı.

Sam Levinson’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu Euphoria dizisi 3. sezon bölümleriyle geri dönmeye hazırlanıyor. Yayın macerasına 2019’da başlayan yapımın ikinci sezonu 2022’de yayınlanmış; hayranlarsa büyük bir merakla gözlerini 3. sezona dikmişti.

HBO The Last of Us, The White Lotus ve Euphoria’nın yeni sezonlarının 2025 yılında izleyicilerin karşısına çıkacağını duyurmuştu.

Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi ve Sydnew Sweeney’in başrollerini paylaştığı dizi bugüne kadar toplamda 9 Primetime Emmy ödülünün sahibi oldu.



Dizide Cassie Howard karakterini canlandıran Sweney, GQ Magazine’e verdiği demeçte yeni sezon çekimlerinin yakında başlayacağını duyurdu.

Euphoria 3. Sezon Prodüksiyon Aşamasına Geçmeye Hazırlanıyor

Yapım hakkında az ama öz konuşan Sweeney üçüncü sezonun izleyicileri şaşırtacağının sözünü verdi. Çekimlerin yakında başlayacağını doğrulayan oyuncu, gelecek sezonun önceki sezondan daha farklı olacağını da dile getirdi.

26 yaşındaki oyuncu, “Bence bu iyi bir şey. Çünkü birinci ve ikinci sezonlar da çok farklıydı,” değerlendirmesinde bulundu.

Sweeney’nin oyunculuk kariyeri Euphoria dizisiyle yükselişe geçmişti. Aktris geçen yıl Anyone But You filmiyle adından söz ettirmiş; ayrıca bu yıl vizyona giren Sony imzalı Madame Web’de de izleyicilerin karşısına çıkmıştı.



Yoğun bir çekim takvimine sahip olan oyuncuya, 4. sezonun olup olmayacağı sorulduğunda ise Sweeney şunları ifade etti:

“Dürüst olmak gerekirse bunu bilmiyorum. Bence Cassie ile anlatılacak daha fazla hikâye varsa, evet. Çünkü bu rolü ve topluluğu seviyorum. Ama hikâyenin hakkını veren neyse o olur.”
Euphoria 3. Sezonda Eksikler Var

Öte yandan geçen bu süreçte yapımda Fezco karakterini canlandıran Angus Cloud’un beklenmedik bir şekilde hayata veda etmesiyle hayranlar büyük bir üzüntüyle karşı karşıya gelmişti.

Bununla birlikte dizinin öne çıkan karakterlerinden Kat Hernandez’i canlandıran Barbie Ferreira da diziden ayrılma kararı almıştı.



Dolayısıyla yeni sezon, kadroda hissedilebilecek boşluklarla ekranlara konuk olacak.

Euphoria 3. sezon 2025 yılı içerisinde yayınlanacak olsa da net prömiyer tarihi şimdilik bilinmiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlayacağını, Çekimlerinin, duyurdu, sezon, sweeney, sydney, yakında, “euphoria”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aşk Adası çok yakında başlıyor! Beatrice Televizyon Dünyası 1 15 Şubat 2024 10:00
House of the Dragon 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman? (Video) KoJiRo Yabancı Diziler 0 03 Aralık 2023 11:35
"Euphoria" Yıldızı Angus Cloud Hayatını Kaybetti DeepSilence Sinema Dünyası 2 03 Ağustos 2023 19:22
Euphoria'nın Cassie'si Sydney Sweeney tatilden paylaştı! Beğeni yağdı DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 05 Temmuz 2023 10:11
Calvin Klein Euphoria EDP KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 22 Temmuz 2022 20:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net