Forum Logo




Yengeç Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:26   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?




Yengeç Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?

Sağında solunda bir kırpık kuru mendil kalmayana dek, duygusunun bin tonunda ağlar Yengeç. Gelsin dram gitsin acı, ağlama nöbetleri olur, içinin rahatlamasına tek yardımcı. Bir içine akıtır yaşını bir haykırır, bazen bir kırık kalbine içi yanar bazen anılarda savrulur! Aşk acısının hakkını koca Zodyak’ta bir Yengeç verir.
Dram zamanı!

Canından can mı, etinden parça mı koptu belli değil! Komşular toplanır, acil ambulans aranır, Yengeç’in aşk acısının dramı yedi cihana yayılır! Bir resme bakar ağlar, bir şarkı dinler söyler, boğazı düğümlenir, burun direği sızım sızım inler, Yengeç durmadan ağlar! Duygusunu kökler, kahrını alır ele, göz yaşı pınarları koruyana, gözleri japon balığına dönene dek, salyası sümüğüne karışır, kederi şelale olur akar! Yengeç’in hüznü görenlerin içini parçalar.
Ajitasyon yapmak vakti!

Hızını alamaz Yengeç, kahrı içini deler, kalbi her geçen saniye daha da sızlar ve sonunda ruhu kırmızı alarm verir! Yengeç telefona sarılır, bulamazsa kapıya dayanır! Ajitasyon saatleri başlar! Ağzı burnu şişmiş, gözleri kan çanağına dönmüş Yengeç başlar şarkısına; “Kızımız olacaktı!”. Ne canına kıyması kalır ne kahrından ölmesi! Yengeç tüm kozlarını oynasa da olmayınca olmaz!
Daha büyük dram!

İntihar kozunu oynayan, düğümcük halindeki boğazıyla ajitenin dibine vuran, “Tüüüllaaaayy, nollluuurrr geriii ddööönn! Dayaaanaamııyyoommm!” dedikten sonra ret alan Yengeç ağlamasın da biz mi ağlayalım. Küçücük bir umut ışığı vardı o da kalmadı! Yengeç dramına geri döner, kendini odasına kitler, güneşe küser, yüzünü gecelere döner! Uzun uzun uyur, uyandığı vakitleri boş duvarlara bakarak, kendini anılara salarak geçirir!
Hüzünlü bir kabulleniş!

Banyodan diş fırçası, dolaptan son giydiği gömleği, evin bilimum yerlerine dizilmiş mutluluk fotoğrafları, birlikte çıkılan tatil biletleri, yemek yediği tabak, uzandığı yatak… aklınıza gelen her şey yanında yastığa düşmüş kirpik tanesi dahil; Yengeç müze gezisi gibi anılarında yolculuğa çıkar, evini sağ baştan turlar! Yengeç anılar içinde kıvrana kıvrana eşyaları bir bir toplar! Hepsi onun yaşamı, hepsi kıymetli, Yengeç bu eşyaları atar mı? Atmaz! Ama hepsini bir yere toplar, üstelik öper koklar, bir koli hazırlar ve bir dönemin tarih olduğu mesajının üstüne mühür basar!
Anne kucağında iyileşme süreci!

Yeni bir gün doğar, tüm sevdikleri hayatta, annesi yanı başındadır ve sevgi her zaman tüm duygularının köşe başındadır. Yaşlar başını anne kucağına, çeker mis kokusunu içine, kardeşleriyle sohbet eder, akrabalarını ziyaret eder! Ailesiyle geçirdiği keyifli zamanların ardından kendini yaşamın devam ettiğine ve mutluluğun yanı başında olduğuna ikna eder. Hikayenin de ağlamalı bölümü sona erer!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acısı, aşk, burcu, çeker, nasıl, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcu Kadını Asi Ruh Yengeç 9 20 Nisan 2023 09:59
Yengeç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:02
Yengeç Burcu Yükseleni Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 18:36
Yengeç Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 13:20
Yengeç Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Yengeç 1 06 Mayıs 2022 11:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net