Forum Logo




Yengeç Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili




Yengeç Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili
Www.TrendForum.Net



Yengeç’in yuva yapıcı kuşu dişi erkek dinlemez; ya evinin kadını çocuklarının anası olur ya da evinin direği sığınılacak limanı! Yengeç insanı kök salmaya, dört duvardan, tek çatıdan yuva yapmaya kabiliyetlidir. Evi yaz kış sıcacık olur, sevgisi engin! Duygularını fazlaca abarttığı da olur mantığını kullanmakta eksik kaldığı da! “Nasıl bir sevgilim olsa ki puzzle’ımın kalan parçası olup beni tamamlasa?” diyenlere söyleyeceklerimiz var.
Korunup kollamalı!

Yengeç kolladığı kadar korunmak, anladığı kadar anlaşılmak ister. Herkes sevgi gösterisini kendi sevme biçiminden hareketle tanımlar, mutluluğu benzer duygularda arar; kuşatarak, koruyarak, üstüne titreyerek seven Yengeç de kendisini böyle bir sevginin içinde hissetmek ister. Kırılgandır Yengeç, rüzgârın sertiyle sarsılır, tavrın kontrolsüzüne maruz kalsın çabucak alınır; onun için hayati olan ihtiyaç ise şefkatle sevileceği pamuk eller, güçlü bir dayanak, sıcacık bir sığınaktır.

Mantığının sesini duyurmalı!
Fazlaca duygusaldır Yengeç, mantığını çoğu zaman devre dışı bırakır. Yaşadığı her duygu yitiminde hayal kırıklığında zirveyi görür, sorumluluklarını unutur, kaybolan neşesi yerini kedere bırakır. Hal böyleyken Yengeç’in yanına onunla birlikte dipleri görecek, duygu fırtınalarında savrulacak biri değil, rasyonel bakışıyla onu toparlayacak, sistematik düşünce yapısıyla kontrolü ele alacak biri gerekir. Yengeç geçmişin karanlığına takılıp kaldığında, onu disipline edecek ve bugününü anlamlandıracak bir sevgiliye ihtiyaç duyar. Her şeyden fazla anlam çıkaran yaşama sübjektif gözlerle bakan Yengeç sevgilisi ile gerçekçi olmayı öğrenmelidir.

Çıkarlarını gözeten biri olmalı!
Yengeç’in empati kabiliyetinin gelişkinliği ve duygu çokluğu; herkes adına düşünüp, insanlara çabuk kanıp bolca fedakârlık yapmasına sebep olur. Yengeç her ne ve kim için yapıyorsa karşılık beklemez, gün gelir yaptığım iyilikler nasılsa geri gelir diye düşünmez. Aman diyeni geri çevirmez, ihtiyacı olandan yardım elini esirgemez, mağduriyetin sahtesini mümkünü yok tanımaz tabi kontrolsüz verişlerinin sonu kendi çıkarlarını tamamen hiçe sayıp başkaları için yaşamasına kadar uzanır. Bu aşamada Yengeç’in sevgilisi, karşılıksız verilen her şeyin hem maddi hem manevi tükenişe sebep olacağını hatırlatması gerekir. Yaşamda bazen çıkarlarını gözetmesi gerektiğini, aldığı ölçüde vermesinin daha doğru olduğunu Yengeç’in sevdiceğinin desteğiyle anlaması gerekir.

Ayaklarını yere bastırmalı!
Duygularına fazlaca kulak veren Yengeç, otorite kurması gereken alanlarda da tek tek bireylerin dertleriyle hemhal olmaktan, samimiyetin dozunu kaçırmaktan saygınlığını yitirebilir. Profesyonel olanla özel alanı birbirinin uzağında konumlandıramayan Yengeç; mesleki fedakarlıklarından dolayı suiistimale açıktır. Sıcak kanlı Yengeç çalışma ortamında ekip arkadaşlarınca çok sevilir ama konu saygı olunca onu korumakta zorlanır. Yengeç’in sevgilisi biraz mesafeli, biraz kontrolcü ve serin kanlı olmalıdır. Bu sayede Yengeç’in kaçan ölçüleri dengelenip, fazla muhabbetin getireceği tez ayrılık ilişkiye uğramamış olur. Ayrıca sorumluluk sahibi ve saygın bir sevgili, Yengeç’in kendi için sağlayamadığı mesafeyi dış dünyaya karşı da geliştirmesine katkı sağlar.

Aile kurumuna sempati duymalı!
Yengeç; aile kurmayı, çocukları ve sevgili eşiyle huzur dolu bir yuvada keyifle yaşamayı, ocağının mis kokulu yemeklerle tütmesini, yaşadığı müddetçe büyüklerinin ihtiyaçlarına koşmayı yaşam amacı edinmiştir. Aklım havada, gözüm dışarda diyen bir sevgiliyle mutlu olması neredeyse imkansızdır. Yengeç ile flört edecek şahanenin evliliğe sıcak bakan, düzenli yaşayan biri olması gerekir. Yengeç’i görünce evlenmek arzusuyla yanması, şimşeklerin evet nidalarıyla başında çakması da yetmez, sorumlulukları yüklenmeye hazır olmalı ve sonsuza dek koca bir ailenin yükümlülüğünü kaldırabilmelidir.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, olan, profili, sevgili, yengeç, İhtiyacı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Yengeç 4 25 Mart 2023 21:05
Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 18:52
Yengeç Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:37
Yengeç Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:36
Balık Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net