Forum Logo




Yengeç Burcunun Dostluk Anlayışı


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By Nimâ

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Temmuz 2023, 11:57   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcunun Dostluk Anlayışı




Yengeç Burcunun Dostluk Anlayışı
Www.TrendForum.Net



Yengeç'ler az sayıda ama içten arkadaşları olmasından hoşlanırlar. Onlara yardım ettiklerini bilip karşılığında saygı ve beğenilerini kazanmakta hoşnut olurlar. Arkadaşlarını entelektüel ayırım yaparak değil duygularıyla seçerler. Eğer bir Yengeç'e kanınız kaynamışsa büyük bir olasılıkla aynı şeylere ilgi duyuyor aynı görüşleri paylaşıyorsunuz demektir. Önemli olan Haziran-Temmuz doğumlu bu kişilerin duygularının coşkulu olmasıdır.

Yakın arkadaşlarıyla öyle ince bir bağları vardır ki saatlerce konuşmaları gerekmeyebilir. Arkadaşının varlığını iletişim kavramı aşırı bir biçimde sanki sözcüğün tam anlamıyla "emer" ler fakat değişik tanıdıklarla söyleşiden hoşlanırlar. Şaşılacak derecede geveze ama ilgi çekici olabilirler.

Yengeç'ler huysuzdurlar. İyi tanımayanlar için kırıcı olabilirler. Bir günleri çok ender diğerine uyar. Huyları bulundukları yere birlikte olduğu kişilere ve dahası havaya göre bile değişir. Buna karşın Yengeç'ler göründüklerinden çok daha derin insanlardır. Gerçek arkadaşları bu yönlerini beğenir ve onları oldukları gibi severler.

Yengeç'lerle yakın arkadaşlık biraz bunaltıcı olabilir. Çok sevimli ve yardım sever olmalarına karşılık Yengeç'ler aşırı koruyucu arkadaşlarını iyiliği için aşırı kaygılı olma eğilimindedirler. Bu kaygının yöneltildiği kişi tutsak olduğunu ve kişisel varlığının baskı altına alındığını sanır. Yengeç'ler vermeye en fazla çalıştıkları sırada daha çoğunu istiyor olabilirler. Bu çok duygusal insanlar sevgiye çok gereksinim duyarlar. Arkadaşları ayrılma zamanının geldiğine karar verip ara verdiklerinde bile incinirler. Yengeç'ler kendini beğenmiş ve bencil olmamalarına karşın oldukça gururludur. Bu da onların beğenilmeleri ve sürekli olarak değerlerinin karşılık görmesi anlamına gelir. Bu zor olmaz; çünkü onlar sevilmeye değer kişilerdir. Alıngandırlar. Kolaylıkla güvenir. Yeterli ilgiyi toplayamazlarsa somurtur. Ya da sessizliğe gömülürler. Arkadaşlarının kendilerini küçümsediklerini hissetmek onlara dayanılmaz acılar verir. Kendi değerlerini alçakgönüllülükle kabul ederler.
Nimâ bunu beğendi.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!

Son düzenleyen Asi Ruh; 11 Temmuz 2023, 12:02.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Temmuz 2023, 12:20   #2
Çevrimdışı
Lübbetülayn
Yanıt: Yengeç Burcunun Dostluk Anlayışı




Güzel anlatım.. Klasik yengeç tanımlamaları.. kendi burcumu gözden geçireyim.. Ben niye böyle değilim..
Asi Ruh bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlayışı, burcunun, dostluk, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcunun Dostluk Anlayışı Asi Ruh Koç 1 11 Temmuz 2023 17:12
İkizler Burcunun Dostluk Anlayışı Asi Ruh İkizler 0 11 Temmuz 2023 11:54
Boğa Burcunun Dostluk Anlayışı Asi Ruh Boğa 0 11 Temmuz 2023 11:52
Yengeç Burcu Kadınının Eğlence Anlayışı Asi Ruh Yengeç 7 02 Haziran 2023 22:06
Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 18:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net