Forum Logo




YouTube’dan kötü haber: Reklam engelleyiciler yasaklanıyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Mayıs 2023, 00:23   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
YouTube’dan kötü haber: Reklam engelleyiciler yasaklanıyor!




YouTube’dan kötü haber: Reklam engelleyiciler yasaklanıyor!
Www.TrendForum.Net

YouTube'dan Premium kullanıcısı olmayanlara kötü haber geldi. Artık YouTube reklam engelleyicilere izin vermeyecek.

YouTube, dünya çapında 2.5 milyardan fazla kullanıcı barındırıyor ve internetteki en popüler video paylaşım platformu konumunda. Çok sayıda içerik üreticisi bu platform üzerinden yükselirken, sitenin gelir tarafında reklamlar hayati bir konumda. Şimdi ise YouTube reklam engelleyiciler hakkında yeni bir aksiyon alacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

YouTube, reklam engelleyicilere izin vermeyecek!

Youtube, Premium abonelik seçeneğiyle reklamsız bir deneyim ve telefon kilitliyken video izleme özelliği sunuyor. Birçok kullanıcının şikayet ettiği ve aralarında 30 saniyelik geçilmeyen reklamların bulunduğu bu durumda çoğu kullanıcı reklam engelleyicisi kullanıyor. Bugün ise YouTube’un reklam engelleyicilerine izin vermediği fark edildi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

YouTube kullanıcıları tarafından fark edilen mesajda reklam engelleyici açıkken video izlenmeyeceği hakkında bir uyarı bulunuyor. Uyarıda ise şu ifadeler yer alıyor:

“YouTube’da reklam engelleyicilere izin verilmez. Bir reklam engelleyici kullanıyor olabilirsiniz, Reklamlar, YouTube’un dünya çapındaki milyarlarca kullanıcı için ücretsiz kalmasını sağlıyor. İsterseniz reklamsız YouTube Premium abonelik seçeneğini deneyebilirsiniz ve içerik üreticileri gelir kazanmaya devam eder.”

Daha sonrasında bir YouTube çalışanı, bunun dünya çapında bir deney olduğunu belirtirken, bu durumun YouTube Premium’a etkisini ölçmeye çalıştığını söyledi. Ayrıca çalışan, diğer tüm platformların hali hazırda bu yöntemi kullandığından bahsetti. Görünüşe göre YouTube, ödeme yapmayan kullanıcıların reklam izlemesini zorunlu hale getirecek.

YouTube, reklam engelleyicilerine izin vermeyerek yaptığı bu deneyde çokça tepki çekse de şirket yöntemden vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Şirketin politikasına göre kullanıcılar ya reklam izleyecek ya da ödeme yapıp Premium abonelik seçeneğini satın alacak. Gelecekte bu durumun etkilerini daha net görebiliriz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
engelleyiciler, haber, kötü, reklam, yasaklanıyor, youtube’dan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Önce iyi haber mi, kötü haber mi? DeepSilence Trend Anketler 8 19 Mart 2024 21:47
Tayyip Talha'dan kötü haber! KoJiRo Beşiktaş 1 04 Nisan 2023 13:33
realme GT 3 Pro Bekleyenlere Kötü Haber DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 23 Kasım 2022 09:51
Beşiktaş'a Caicedo'dan kötü haber! KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 14:56
Onuachu'dan kötü haber KoJiRo Beşiktaş 0 05 Haziran 2022 11:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net