Forum Logo




YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları için yeni özellikler


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Nisan 2023, 19:50   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları için yeni özellikler




YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları için yeni özellikler
Www.TrendForum.Net

Google, YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları için çok sayıda yeni özellik sunmaya hazırlanıyor. Bu özellikler, YouTube Premium’u daha da çekici hale getirecek gibi görünüyor.


YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları, bir dizi yeni özelliğe kavuşuyor. Böylece YouTube, artık iPhone kullanıcılarına ücretli abonelik seçeneğine geçmeleri için daha da fazla neden sunmuş oluyor.

Bir blog gönderisine göre, yeni YouTube Premium özelliklerinden biri SharePlay'in eklenmesi. İlk olarak iOS 15.1 ile kullanıma sunulan bu özellik, iki veya daha fazla kullanıcının bir FaceTime araması sırasında müzik dinlemesine, film izlemesine veya birlikte egzersiz yapmasına olanak tanıyor. YouTube Premium ile yakında FaceTime üzerinden, biriyle bir YouTube videosu izleyebileceksiniz.

Bir başka ilginç özellik de 1080p HD kalitesinde gelişmiş bir bit hızı. YouTube, tüm kullanıcıların 1080p akışa erişmeye devam edeceğini, ancak Premium kullanıcıların çok fazla ayrıntı ve hareket içeren videolar için "ekstra canlı ve net" bir görüntü elde edeceğini belirtiyor.

YouTube Premium, Akıllı İndirme özelliğini de kullanıma sunuyor. Wi-Fi'ye bağlandığınızda uygulama, videoları doğrudan kitaplığınıza indirmenizi önerecek ve böylece istediğiniz yerde çevrimdışı izlemeye hazır olacaklar. Basın açıklamasında "Kullanıcılarımızın her zaman internete bağlı olmayabileceğini anlıyoruz, ancak bu, YouTube Premium deneyiminizi durdurması gerektiği anlamına gelmiyor" diyor.

YouTube Premium ayrıca video izlemek için platformlar arası destek sunmaya da başlayacak. Bu, iPhone'unuzda bir videoyu başlatabileceğiniz, duraklatabileceğiniz ve Android'de veya web'de devam ettirebileceğiniz anlamına geliyor. YouTube, bu işlevin kesinti olmadan vidoya geri dönmenize izin verdiğini söylüyor.

Bu özellikler, iPhone kullanan YouTube Premium kullanıcıları için önümüzdeki haftalarda kademeli olarak kullanıma sunulacak.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abonesi, için, iphone, kullanıcıları, olan, premium, yeni, youtube, Özellikler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple Doğruladı: Yeni iPhone’lar USB-C ile Gelecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 29 Ekim 2022 14:46
YouTube Premium Abonelik Fiyatlarına Dev Zam KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 8 23 Ekim 2022 14:18
Windows 11 Android Sistemi Yeni Özellikler Alıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:19
Windows 11 22H2 ile Başlat Menüsü Yeni Özellikler Alıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Haziran 2022 20:07
Google Asistan’a Yeni Özellikler Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net