Forum Logo




Youtube Yeni Özellikleri ile Aşırı İyi! Bayılacaksınız


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Temmuz 2023, 19:56   #1
Çevrimiçi
Youtube Yeni Özellikleri ile Aşırı İyi! Bayılacaksınız




Youtube Yeni Özellikleri ile Aşırı İyi! Bayılacaksınız
Www.TrendForum.Net



Yeni gelecek güncelleme ile Youtube yeni özellikleri oldukça kullanıcı dostu oluyor. Beklenen yenilikler nihayet geldi: Peki neler yeni?

Google’ın bundan yıllar evvel “para kazanmıyor” diye kapatma noktasına geldiği Youtube, dünyanın en iyi online içerik izleme platformu haline geldi. Zaman zaman bizlerin de ciddi eleştirilerine maruz kaldığı ve algoritma tarafında halen eleştirdiğimiz Youtube yeni özellikleri ile kullanıcıların kalbini bir kez daha çalacak gibi görünüyor.

Zira bu yeni güncelleme ile beklenen ve istenen tüm özellikler kullanına sunulmuş oluyor. Biz geliştiricielere gelen bir bildirim ile Google’ın Youtube konusunda artık çok daha kullanıcı dostu bir arayüz sunduğu ortadaki gerçeklerden de birisi. Bu özellikler geliştiriciler için 5 Ağustos’a kadar deneyimlenecek ve 6 Ağustos itibariyle de tüm kullanıcılara bu özelliklerin açılacağını belirtelim.

Daha önce TGRT Haber tarafından paylaşılan bilgiye göre YouTube Music platformunun yayınlamış olduğu yeni güncellemeye göre Android kullanıcıları artık dinledikleri en son şarkıya otomatik olarak erişebilecek Android cihazlara çalınan son şarkının otomatik olarak indirilmesine imkan tanıyacak olan YouTube Music, bu sayede kullanıcılarının internetleri olmasa dahi içeriklerine erişebilmelerini sağlayacak.



Youtube yeni özellikleri neler

Yeni özellikleri sizlerle tek tek paylaşalım. Sizlerin de beklediği oldukça güzel güncellemeler bizleri bekliyor. Özellikle ekran açıkken yanlışlıkla dokunmaların önüne geçilen yeni özelliği çok sevdik ve hemen de kullanmaya başladık. İşte tüm yenilikler

Ekran kilidi ile yanlış işlemlerin önüne geçin

Ekran kilidi, izleme sırasında dokunmatik girişi devre dışı bırakarak videonun yanlışlıkla dokunma nedeniyle duraklatılmasını, atlamasını veya kesintiye uğramasını önler.



Kullanımı: • Tam ekran modunda video izlerken, ekranın sol üst köşesindeki dişli simgesine dokunun ve Ekran Kilidi’ni seçin.

5 Mayıs tarihine kadar geliştiricilere özel
2x Hızda izlemek için uzun basın

Kullanımı: • Bir videonun oynatma hızını otomatik olarak 2x yapmak için oynatıcıya uzun basın



13 Mayıs tarihine kadar geliştiricilere özel

Videoları ileri/geri sararken daha büyük önizleme görselleri

Bir videoyu ileri veya geri sararken artık daha büyük bir önizleme göreceksiniz. Bu sayede videoda izlemek istediğiniz anı daha kolay bulabilirsiniz.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
MaVi bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşırı, bayılacaksınız, ile, yeni, youtube, İyi, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Youtube Kanalımı Nasıl Gelişterebilirim-Youtube Kanalımda Abone Sayımı Nasıl Çoğaltı Candres Trend Sorular 4 18 Şubat 2024 20:26
Mark Zuckerberg: “Instagram’a Yeni Yapay Zeka Özellikleri Gelecek” KoJiRo İnstagram 0 11 Haziran 2023 17:35
YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları için yeni özellikler DeepSilence YouTube 0 11 Nisan 2023 19:50
Yeni Ford Tourneo Custom tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 23 Kasım 2022 09:20
Yeni Gizlilik Özellikleri Sunan Windows 11 Build 25145 Yayınlandı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Haziran 2022 20:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net