Forum Logo




YouTube’a herkese açık kullanıcı adları geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Ekim 2022, 07:55   #1
Çevrimiçi
YouTube’a herkese açık kullanıcı adları geliyor




YouTube’a herkese açık kullanıcı adları geliyor
Www.TrendForum.Net

YouTube’a herkese açık kullanıcı adları geliyor





YouTube, herkese açık kullanıcı adı uygulamasına geçiyor. “@” ile başlayan herkese açık kullanıcı adı, platformdaki üyelerin birbirlerini bulup iletişime geçmelerini kolaylaştıracak, sözkonusu kullanıcıdan bahsetmek için bu adlar kullanılabilecek. İşte "YouTube Herkese Açık Kullanıcı Adları" ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Google’ın video platformu YouTube’da herkese açık kullanıcı adları dönemi başlıyor. Gelecek haftalarda kullanılmaya başlanacak herkese açık kullanıcı, YouTube kanallarına özel olacak. Yorumlar ve topluluk gönderileri gibi etkileşim araçlarında sözkonusu kullanıcıdan bahsetmek için sözkonusu bu herkese açık kullanıcı adı kullanılabilecek.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ URL’Sİ AYRILACAK

Herkese açık kullanıcı adı seçme imkanı tüm kanallara önümüzdeki haftalarda kademeli olarak sunulacak. YouTube, kullanıcılara herkese açık kullanıcı adını seçebileceği bir e-posta gönderecek ve kullanıcılar bununla ilgili olarak YouTube Studio'dan bildirim alacak.


Kullanıcının kanalının kişiselleştirilmiş URL'si varsa bu, herkese açık kullanıcı adı olarak seçebilmeleri için ayrılacak. Kullanıcı için ayrıldığından farklı bir herkese açık kullanıcı adı isteyenler, bunu değiştirebilecek.

SEÇMEYENE OTOMATİK ATANACAK

YouTube, 14 Kasım 2022'ye kadar herkese açık kullanıcı adı seçmeyenler için otomatik olarak bir herkese açık kullanıcı adı atayacak. Bu ad, istenirse daha sonra YouTube Studio'dan değiştirilebilecek.

Herkese açık kullanıcı adı ile YouTube dışındaki kullanıcıları kanalınıza yönlendirebileceksiniz. Örneğin, herkese açık kullanıcı adınızın @uSer123 olması durumunda kanalınızın URL'si https://youtube.com/@<a href="https:...k">uSer12</a>3 olacak.

AŞAMALI OLARAK TÜM KANALLARA GELECEK

Herkese açık kullanıcı adları gelecek birkaç hafta boyunca aşamalı olarak tüm kanallara sunulacak. Tüm kullanıcılar için kullanıma sunulduğunda ise herkese açık kullanıcı adı şu kısımlar dahil olmak üzere YouTube genelinde kullanımda olacak: Shorts sekmesi, arama sonuçları, yorumlar ve bahsetmeler

haberturk
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 24 Ekim 2022, 09:27   #2
Çevrimiçi
Gold Üye
Yanıt: YouTube’a herkese açık kullanıcı adları geliyor




Heyecan verici
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açık, adları, geliyor, herkese, kullanıcı, youtube’a


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter kullanıcı adlarınız Beatrice Twitter 17 15 Mart 2024 12:57
Youtube Kanalımı Nasıl Gelişterebilirim-Youtube Kanalımda Abone Sayımı Nasıl Çoğaltı Candres Trend Sorular 4 18 Şubat 2024 20:26
Kullanıcı Grupları - Gerekli Mesaj Sayısı ve Rep Puanı Worgen Duyurular 44 26 Ocak 2024 20:30
Tr uzantılı alan adları Er Şaban Trend Sözlük 5 03 Ekim 2022 02:19
Herkese selamlar bb Aramıza Hoş geldin 10 02 Eylül 2022 09:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net