Forum Logo




YouTube'un en çok izlenen ismi MrBeast şimdide ABD Başkanlığı'na aday olacak!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Kasım 2022, 09:25   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
YouTube'un en çok izlenen ismi MrBeast şimdide ABD Başkanlığı'na aday olacak!




YouTube'un en çok izlenen ismi MrBeast şimdide ABD Başkanlığı'na aday olacak!
Www.TrendForum.Net

Dünyanın en çok izlenen ve en çok abonesine sahip olan bonkör YouTuber'ı MrBeast, Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı için aday olacağını söyledi.


İlginç isimlerle gündeme gelen 'ABD Başkanlık' seçimlerine yeni bir isim daha katıldı. Geçmişte Kanye West ve Vermin Love Supreme gibi isimlerin bir yenisi daha katıldı: MrBeast...

Yakın tarihli bir röportajda MrBeast, gelecekte başkanlığa aday olmak konusunda samimi bir konuşma gerçekleştirdi ve bunu yaparken oldukça ilginç bazı noktalara değindi.



Geçen ay arkadaşları Tubers the Tiny Meat Gang ile bir araya gelen MrBeast, ABD'nin bazı sorunlarını 'düzeltmeye' çalışacağını söyledi. İşte MrBeast'in başkanlık hakkındaki o sözleri;
"Evet, belki 20 yıl sonra göreceğiz. Bir ton para kazanmayı denemek ve ardından kampanyamı duyurmadan hemen önce hepsini dağıtmak istiyorum. 10 milyar dolarım olduğunu ve hepsini dağıttığımı ve 'Ben satın alınamam' dediğimi hayal edin."
MrBeast sözlerine devam etti: "Ve sonra, lobicilere veya gündemlere boyun eğmek yerine, Amerikan halkı için iyi olan her şeyi yapmak hoşuma gidiyor. Kulağa iyi bir fikir gibi geliyor."
"Dürüst olmak gerekirse, yapabileceğimi düşünüyorum."
“40 yaşıma geldiğimde düşünüyorum. Çünkü bence başkanlar çok fazla yaşlı. Özellikle o zamana kadar Amerika'daki birçok yaşlı insan ölecek ve bizim yaşımızda daha fazla insan olacak. Bence daha genç başkanlara ihtiyacımız var.”

"Kazanabileceğim yerde yeterince ilginç hale getirebilirim" diye ekledi, "İnsanların dikkatini nasıl çekeceğimi biliyorum."

114 milyon aboneyle dünyanın en büyük YouTube kanalı

Gerçek ismi Jimmy Donaldson olan MrBeast, Temmuz ayında 100 milyon abone hedefini aşarak Google’ın platformunda en hızlı yükselen YouTuber’lardan biri olmuştu. YouTube'un en ikonik figürlerinden olan İsveçli YouTuber PewDiePie'ı da geride bırakmayı başaran MrBeast, en çok abonesi olan YouTube kanalı konumuna geldi.

Bunun yanı sıra MrBeast, sadece 2021 yılında YouTube 'dan 54 milyon dolar kazandı. 2018 yılından bu yana Twitch yayıncılarına ve YouTuber'lara yaptığı binlerce dolar nakit bağış ile gündeme gelmişti. Abone sayısını dolayısıyla da kazancını artıran YouTuber, 2020’nin sonlarında restoran işine (yalnızca internet üzerinden siparişle) girdi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd, aday, başkanlığına, çok, ismi, izlenen, mrbeast, olacak, youtubeun, şimdide


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Youtube Kanalımı Nasıl Gelişterebilirim-Youtube Kanalımda Abone Sayımı Nasıl Çoğaltı Candres Trend Sorular 4 18 Şubat 2024 20:26
En güzel kız ismi Beatrice Trend Sözlük 48 16 Şubat 2024 22:16
22-28 Mayıs 2022 tarihlerinde en çok izlenen diziler belli oldu. mamihlapinatapai Yerli Diziler 0 02 Haziran 2022 22:54
TFF Başkanlığı için ilk açıklama! Aday olacak mı? KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:29
Squid Game zirvede: Netflix'in en çok izlenen dizileri mamihlapinatapai Yabancı Diziler 4 13 Mayıs 2022 08:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net