Forum Logo




Aslan Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 11:44   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aslan Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!




Aslan Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!

Böyle doğuştan gösterişli, bakımı bol, kokusu mis, ışığı göz kamaştıran adama da aşık olmayalım da kimlere olalım diyebilirsiniz! Aslan kendine aşık da eder, hayran da orası muhakkak! Ama işte dışı herkesi kavurup içi seni yakmasın diye uğraşıyoruz ?
Kibrinden yanına yanaşılmaz!

Kendisi hiç bir şeyi beğenmez ama tepeden tırnağa beğenilmediği, bir toplu iğne başı eleştiriyle karşılaştığı zaman tüm makyajı akar çirkin suratı gün yüzüne çıkar! Hep haklıdır bir defa, öneri almaz, akıl danışmaz, oldu da bir diyeceğiniz var yüzünü buruşturup, “Söyle bakalım ne saçmalayacaksın?” tavrını takınır, sıfatına bakanı kendinden soğutur! Hatasını kabul etmek mi? Haşaaa! Aslan hata yapmaz, bakan gözlerin kusurudur! Beğenmeye beğenmeye özgüven yitimi yaşatabilir, dikkat!
Sonuçta Aslan babanın Aslan evladı, kimse karışamaz!

Aslan ile evlenmek, aşkınızın meyvesi mini mini bebeklerini gönlünce yetiştirmek, disiplinli birer sporcu, başarılı bir mühendis, araştırmacı bir akademisyen yapmak hayalleri kuruyorsan, önce kreşi birbirine katmayacak, iki yaşında ergenlik yaşayıp şımarıklığın dibine vurmayacak bir minik hayal etmelisin! Zira Aslan baba, çocuğunu tüm disipline etme girişimlerini bertaraf eder, tatlı yavrunuzu tepenize çıkarır!
Hizmet bekler!

Aman saçının fönü bozulur, gömleği kırışıp, ceketi buruşur, ya pulları dökülürse Aslan ne yapar? İyisi mi yerinden kalkmaz! Ütüye eli gitmez, ütüsüz çorap giymez! Evin bütün tertibi, bakımı, alışverişi, temizliği, Aslan’ın türlü ihtiyacı; bunlar yetmezmiş gibi bir de Aslan’ın yancılarının bakımı bitmez! Omuzlarına fil gibi oturan evin koca yükü, gün geçtikçe hafifler sanırsın ama o hep artar!
Keyfinden gına gelir!

Keyfine çok düşkündür bir defa; azıcık ödün vereyim bugün de kenara üç kuruş koyup birikim başlatayım demez! Kendini de isteği bitmeyen çevresini de zora sokmaz! Sen çalışır didinir ortak yaşamınız için birikim yaparsın, bu sırada sorumlulukların paçalarından akar, Aslan ne yapar? Her daim yakınlarında dolanan arsız kalabalığın bitmek bilmez, gereksiz isteklerini karşılar! Sözde cömert ya fütursuzca harcar!
Gözü tez boyanır!

Aslında sadık olmaya meyillidir ancak ilginin en bolu oluk oluk akıyor, sevgin evlere sığmıyor, tüm ihtiyaçları misliyle karşılanıyorsa! Biraz fazla yorulur, işe güce dalar, Aslan’ın ego dolumlarını ihmal edersen, bu sırada avcının biri Aslan’ı gözüne kestirir, pohpohlamanın dozunu da biraz abartırsa; uçtu Aslan’ın geçmiş olsun! Hayatın boyunca elinden yelpazeni, Aslan’ın ağzından besinini eksik etmeyeceğin bir kölelik istiyorsan, bizden günah gitti!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, aşık, burcu, erkeğine, neden, olmamalısın


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcu Yükseleni Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:09
Yengeç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın! Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 18:59
Koç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:18
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29
Aslan Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net